• Банер про товар

На що звернути увагу, купуючи найкращу голландську піч

Купуючи голландську піч, спочатку ви захочете врахувати найкращий розмір для своїх потреб. Найпопулярніші розміри інтер'єру складають від 5 до 7 кварт, але ви можете знайти товари від 3 кварт або до 13. Якщо ви, як правило, робите великі святкові страви з великою кількістю каші для своєї великої родини, більша голландська піч може служити тобі добре. Тільки майте на увазі, що горщики більших розмірів будуть досить важкими (особливо, якщо вони наповнені їжею).

Говорячи про вагу, голландські печі мають товсті стінки, тому не цурайтесь продуктів, які здаються дещо важкими. Ви також можете побачити круглі проти овальних голландських печей, і найкращий варіант тут залежить від того, як ви плануєте його використовувати. Якщо ви багато готуєте або смажите в плиті, смажите, обсмажуєте і підрум’янюєтеся, дотримуйтесь круглої моделі, оскільки вона краще ляже на пальник. Деякі круглі моделі - це так звані «подвійні голландські печі», де кришка досить глибока, щоб використовувати як сковороду!

Нарешті, як правило, краще вибрати голландську піч, яка є короткою та міцною, а не худу та вищу (хоча подвійна голландська піч, як правило, буде трохи вищою, ніж звичайна голландська піч). Чому? Широкий діаметр дає більше внутрішньої поверхні коричневої їжі, а також може заощадити ваш час, швидше готуючи або смажуючи інгредієнти.

Ми прочитали десятки оглядів для кожного продукту, порівняли ціни та характеристики товару, і, звичайно, взяли з нашого власного тестового досвіду випічки. Незалежно від ваших потреб, ви обов’язково знайдете найкращу голландську піч на цьому веб-сайті, яку ми будемо регулярно оновлювати.

 gg7131


Час публікації: липень-13-2020