Cina CAST IRON PIPES SML (SMU PIPES, MA PIPES) produsen lan pemasok | DINSEN
  • sns03
  • sns01
  • sns02
Dadi panyedhiya solusi got premium.

PIPES SML CAST IRON (PIPES SMU, MA PIPES)

Katrangan singkat:

Dinsen nyedhiyakake pipa besi cor EN877 SML lengkap lan peralatan saka DN 50 nganti DN 300.
Pipa besi cor EN877 SML cocog kanggo dipasang ing njero utawa njaba bangunan kanggo got banyu udan lan limbah liyane.
Dibandhingake karo pipa plastik, pipa besi cor SML lan pas duwe akeh kaluwihan, kayata ramah lingkungan lan umur dawa, proteksi geni, swara kurang, gampang dipasang lan dijaga.
Pipa wesi cor SML rampung kanthi internal karo lapisan epoksi kanggo nyegah pelanggaran lan korosi.
Ing njero: epoxy sing gegandhengan silang, kekandelan min.120μm Ing
njaba: jas dhasar coklat kemerahan, kekandelan min.80μm


Detail Produk

Kita nyoba saben langkah

Tag Produk

Pipa wesi cor SML EN877
Ukuran:  DN40 nganti DN400, kalebu DN70 lan DE75 kanggo bagean pasar Eropa
Standar EN877
Materi Wesi abu-abu
Lamaran Saluran konstruksi, pembuangan polusi, banyu udan banyu limbah
Lukisan Ing njero: epoxy sing gegandhengan silang, kekandelan min.120μm
njaba: jas dhasar coklat kemerahan, kekandelan min.80μm
wektu pambayaran: T / T, L / C, utawa D / P
Kapasitas produksi 1500 ton / wulan
Wektu pangiriman 20-30 dina, gumantung saka jumlah sampeyan.
MOQ: 1 * 20 wadhah
Fitur Flat lan lurus; kekuwatan lan kerapatan sing dhuwur tanpa cacat; gampang dipasang lan dijaga; umur dawa, tahan geni lan gangguan swara; pangayoman lingkungan

 

 

wsm

 

DN, мм Bobot, кг Kode
40 12.5 DP-040
50 13.0 DP-050
75 19.0 DP-075
100 25.2 DP-100
125 35.8 DP-125
150 42.2 DP-150
200 69.3 DP-200
250 99.8 DP-250
300 129.7 DP-300
400 180.0 DP-400
500 250.0 DP-500
600 328.5 DP-600

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 3-15042QJ55c43

    Dinsen Impex Corp. minangka pemasok profesional lan pabrikan kanggo Cast Iron Pipe, Fittings, Couplings
    sing digunakake kanggo sistem bangunan saluran pembuangan. Kabeh produk kita ketemu USA lan
    standar
    Sadurunge nyedhiyakake, kita priksa manawa pipa besi cor kuwat lan awet kanthi pangukuran sing akurat
    lan umur kerja sing dawa. Tujuan Dinsen Impex Corp yaiku nyedhiyakake produk kanthi layanan paling apik, kualitas paling apik lan
    rega sing kompetitif lan nyukupi kebutuhan klien saka njero negeri lan luar negeri. Kita yakin manawa
    company will have a speed develop with the support from both at home and abroad.

    Kita ngarep-arep banget supaya bisa kerja sama jangka panjang lan saling nguntungake karo para pembeli lan kanca
    ing saindenging jagad!