• sns03
  • sns01
  • sns02
Serves premium cast iron solution providers.

Pipa Fixing lan clamp dhukungan

  • GABUNG GAMPANG GAMPANG & ACCESSARY

    GABUNG GAMPANG GAMPANG & ACCESSARY

    Jeneng:
    gandheng
    Bahan: stainless steel
    Standar:
    instalasi
    Paket: peti kayu
    Pangiriman: umur segara
    : 50 taun

    Tipe B: kopling cepet
    Ukuran: DN40 nganti DN200
  • Genggeman kerah

    Genggeman kerah

    Jeneng: sand pipe Ora-hub kopling kanggo SML
    Ukuran: DN40-300
    Material: stainless steel
    Standar: EN877
    instalasi: got pipe SML pipe
    Paket: kothak
    Delivery: dening segara
    Beting gesang: 50 taun
  • Kopling konfix

    Kopling konfix

    Jeneng: Kopling Konfix
    Jerman Persetujuan no.: Z-42.5-299
    Bahan: EPDM
    bagean kunci: W2, benang cacing penjepit stainless steel 1.4016, sekrup bebas krom
    Ukuran sekrup: sekrup irisan silang, jembaré 7
    Torsi: ca.
    : Kanggo nyambungake pipa lan perlengkapan SML karo sistem pipa liyane (bahan)
  • Klem EN877

    Klem EN877

    Jeneng: clamp fittings iron iron clamp
    Ukuran: DN40-300
    Material: stainless steel
    Standar: EN877
    instalasi
    paket
    Delivery: dening segara
    Beting gesang: 50 taun
  • Kopling CV CHA

    Kopling CV CHA

    Jeneng: sand pipe Ora-hub kopling kanggo SML
    Ukuran: DN40-300
    Material: stainless steel
    Standar: EN877
    instalasi: got pipe SML pipe
    Paket: kothak
    Delivery: dening segara
    Beting gesang: 50 taun
  • Clamp abot

    Clamp abot

    Jeneng: fittings pipa besi cor Clamp abot
    Ukuran: DN40-300
    Material: stainless steel
    Standar: EN877
    instalasi
    paket
    Delivery: dening segara
    Beting gesang: 50 taun