• линкедин
  • Фејсбук
  • твитер
Служи добавувачи на премиум решенија за леано железо.
Врска
  • цевки-2
  • цевки-3
  • цевки-1

14 години служење на клиентите во Хонгконг и Макао

10 години опслужување на европските клиенти

10 години служење на руски клиент

Dinsen Impex Corp не е посветена само на обезбедување решение за одводни цевки и фитинзи од леано железо за дизајнирање, производство и продажба на големо, туку и нуди OEM, ODM решение за леење производи, цевки и фитинзи.

Со модерна опрема, уреди за тестирање со целосен опсег и еколошки капацитети, ние ја спроведуваме фабричката контрола на производството строго во согласност со системот за управување со квалитет ISO9001 за да го гарантираме квалитетот во согласност со BS EN877/DIN EN877 (DIN 19522), ISO6594, ASTM A888, EN545 EN598 итн.

До 2022 година, цевките и фитинзите за цевки од леано железо DS, како и без спојување на главни цевки, се дистрибуираат во повеќе од 30 земји како Германија, ОК, Франција, Норвешка, Шведска, Русија, САД итн. Цевките DS DINSEN SML стануваат сè попопуларни на светскиот пазар.

И ние започнуваме да работиме како професионален производител/добавувач/продавач на големо на цевки од леано железо во Кина добавувач на решенија за цевки и фитинзи. Динсен има за цел да научи од светски познатите претпријатија како Saint Gobain да стане одговорна, доверлива компанија во Кина за да продолжи да работи на подобрување на животот на луѓето.

Искрена комуникација, професионални услуги, го подобруваат квалитетот на човечкиот живот