• sns03
 • sns01
 • sns02
Serves premium cast iron solution providers.

Rregullimi i tubave dhe pirgja mbështetëse

 • BASHKINGPUNIMI I RAPIDIT P JORBASHKT & AKSESAR

  BASHKINGPUNIMI I RAPIDIT P JORBASHKT & AKSESAR

  Emri: pajisje bashkimi të shpejtë të tubave prej gize
  Madhësia
  Materiali: çelik inox
  Standardi:
  instalimi
  Paketimi: arkë druri
  Dorëzimi: në det
  Jetëgjatësia: 50 vjet

  Lloji B: bashkimi i shpejtë
  Madhësia: DN40 deri në DN200
 • Mbërthimi i jakës

  Mbërthimi i jakës

  Emri: tub hekuri bashkues No-hub për sml
  Madhësia: DN40-300
  Materiali: çelik inox
  Standardi: EN877
  instalimi: tub kullues tub SML
  Paketimi: kuti
  Dorëzimi: nga deti
  Afati i ruajtjes: 50 vjet
 • Bashkimi Konfix

  Bashkimi Konfix

  Emri: Bashkim
  Konfix Nr. I Miratimit Gjerman: Z-42.5-299
  Materiali: EPDM
  Pjesët e kyçjes së materialit: W2, pirg çeliku inox kapëse fije krimbi 1.4016, vidë pa krom
  Madhësia e vidës: vidë me të çara, gjerësia 7
  Çift rrotullues: ca.
  : Për lidhjen e tubave dhe pajisjeve SML me sisteme të tjera tubash (materiale)
 • Kapëse EN877

  Kapëse EN877

  Emri:
  Madhësia: DN40-300
  Materiali: çelik inox
  Standardi: EN877
  instalimi
  Paketimi: arkë druri
  Dorëzimi: nga deti
  Afati i ruajtjes: 50 vjet
 • Bashkim CV CHA

  Bashkim CV CHA

  Emri: tub hekuri bashkues No-hub për sml
  Madhësia: DN40-300
  Materiali: çelik inox
  Standardi: EN877
  instalimi: tub kullues tub SML
  Paketimi: kuti
  Dorëzimi: nga deti
  Afati i ruajtjes: 50 vjet
 • Morsetë e rëndë

  Morsetë e rëndë

  Emri: pajisje
  Madhësia: DN40-300
  Materiali: çelik inox
  Standardi: EN877
  instalimi
  Paketimi: arkë druri
  Dorëzimi: nga deti
  Afati i ruajtjes: 50 vjet