Pabrikan pipa Cina EN877 BML Bridge sareng pemasok | DINSEN
  • sns03
  • sns01
  • sns02
Serves premium cast iron solution providers.

Pipa Sasak EN877 BML

Pedaran pondok:

DS MLB (BML) Pipa solokan jembatan mangrupikeun sipat has pikeun nolak gas limbah asam, kabut uyah jalan, sareng sajabana cocog pikeun sarat khusus dina bidang pangwangunan jembatan, jalan, torowongan anu tahan haseup haseup asam, jalan uyah sareng sajabina, MLB ogé tiasa dianggo pikeun pamasangan bawah tanah.

Bahanna beusi ku corétan flake sakumaha dina EN 1561, sahenteuna EN-GJL-150. Lapisan jero DS MLB sapinuhna patepung sareng EN 877; palapis luar pakait sareng bagian ZTV-ING 4 konstruksi waja, lampiran A, tabel A 4.3.2, bagian konstruksi No. 3.3.3. Diménsi nominal dibasajankeun DN 100 nepi ka DN 500 atanapi 600, panjangna 3000mm.






Detil Produk

Urang tés unggal léngkah

Tanda Produk

Pipa beusi matak BML EN877
Ukuran :  DN40 ka DN400, kalebet DN70 sareng DE75 pikeun bagéan pasar Éropa
Standar : EN877
Bahan : Beusi kulawu
Aplikasi: Drainase konstruksi, sistem drainase sasak, debit polusi, cai hujan cai limbah
Lukisan : Outside:two-layer thermal spraying zinc coating min.40μm + cover two-components epoxy coating 80μm silvery grey(Color RAL 7001)

Jero: ketebalan epoxy salengkepna ngaitkeun min.120μm.

istilah pamayaran : T / T, L / C, atanapi D / P
Kapasitas produksi : 1500 ton / bulan
Waktos pangiriman: 20-30 dinten, gumantung kana jumlah anjeun.
MOQ : 1 * 20 wadah
Fitur: Datar sareng lempeng; kakuatan tinggi sareng kapadetan tanpa cacad; gampang dipasang sareng dijaga; umur panjang, tahan seuneu sareng tahan noise; perlindungan lingkungan

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 3-15042QJ55c43

    Dinsen Impex Corp mangrupikeun panyayogi profesional sareng pabrikan pikeun Cast Iron Pipa, Fittings, Couplings
    anu dianggo pikeun sistem solokan solokan gedong. Sadaya produk kami minuhan Amérika Serikat sareng
    standar
    Sateuacan nyayogikeun kami pastikeun yén pipa beusi tuang kuat sareng awét kalayan pangukuran anu akurat
    sareng umur jasa anu panjang. Tujuan Dinsen Impex Corp nyaéta nyayogikeun produk kalayan jasa anu pangsaéna, kualitas pangsaéna sareng
    harga kalapa sareng nyayogikeun syarat-syarat klien ti dalam sareng luar negeri. Kami yakin yén
    company will have a speed develop with the support from both at home and abroad.

    Kami ngarepkeun pisan pikeun ngawangun kerjasama jangka panjang sareng saling nguntungkeun kalayan pembeli sareng sobat di panjuru
    dunya!