Pabrik pipa Persegi Panjang Cina sareng pemasok | DINSEN
  • sns03
  • sns01
  • sns02
Serves premium cast iron solution providers.

Pipa sagi opat

Pedaran pondok:

Pipa SML Rectangle, sistem
Ngawengku sababaraha rupa komponén, sapertos Bends, Junction, Rodding Access sareng Access Fittings, sareng Inspection Chambers sareng Manhole Bases.


Detil Produk

Urang tés unggal léngkah

Tanda Produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 3-15042QJ55c43

    Dinsen Impex Corp mangrupikeun panyayogi profesional sareng pabrikan pikeun Cast Iron Pipa, Fittings, Couplings
    anu dianggo pikeun sistem solokan solokan gedong. Sadaya produk kami minuhan Amérika Serikat sareng
    standar
    Sateuacan nyayogikeun kami pastikeun yén pipa beusi tuang kuat sareng awét kalayan pangukuran anu akurat
    sareng umur jasa anu panjang. Tujuan Dinsen Impex Corp nyaéta nyayogikeun produk kalayan jasa anu pangsaéna, kualitas pangsaéna sareng
    harga kalapa sareng nyayogikeun syarat-syarat klien ti dalam sareng luar negeri. Kami yakin yén
    company will have a speed develop with the support from both at home and abroad.

    Kami ngarepkeun pisan pikeun ngawangun kerjasama jangka panjang sareng saling nguntungkeun kalayan pembeli sareng sobat di panjuru
    dunya!