• Банер за производот
 • Hotешка продажба на садови за леано железо DA-BW19002

  Hotешка продажба на садови за леано железо DA-BW19002

  Традиционалните тави за пржење може да се готват нерамномерно, што честопати резултира со месо премногу тешко за јадење. Ново и подобрено! Преклопните шарки се одделуваат за побрзо загревање и полесно чистење. Разликата од леано железо со вашата нова тава што дифузно ја дистрибуира топлината за темелно варено, екстра-нежно месо. Тој е вкусен и зелениот
  тенок профил зафаќа многу помалку простор од електричното железо.
 • Hotешка продажба садови за готвење леано железо DA-BW24002 направена во Кина

  Hotешка продажба садови за готвење леано железо DA-BW24002 направена во Кина

  Традиционалните тави за пржење може да се готват нерамномерно, што честопати резултира со месо премногу тешко за јадење. Ново и подобрено! Преклопните шарки се одделуваат за побрзо загревање и полесно чистење. Разликата од леано железо со вашата нова тава што дифузно ја дистрибуира топлината за темелно варено, екстра-нежно месо. Тој е вкусен и зелениот
  тенок профил зафаќа многу помалку простор од електричното железо.
 • Садови за готвење од леано железо DA-BW32001 DISA

  Садови за готвење од леано железо DA-BW32001 DISA

  Традиционалните тави за пржење може да се готват нерамномерно, што честопати резултира со месо премногу тешко за јадење. Ново и подобрено! Преклопните шарки се одделуваат за побрзо загревање и полесно чистење. Разликата од леано железо со вашата нова тава што дифузно ја дистрибуира топлината за темелно варено, екстра-нежно месо. Тој е вкусен и зелениот
  тенок профил зафаќа многу помалку простор од електричното железо.
 • Hotешка продажба на леано железо 2020 DA-BW18001

  Hotешка продажба на леано железо 2020 DA-BW18001

  Традиционалните тави за пржење може да се готват нерамномерно, што честопати резултира со месо премногу тешко за јадење. Ново и подобрено! Преклопните шарки се одделуваат за побрзо загревање и полесно чистење. Разликата од леано железо со вашата нова тава што дифузно ја дистрибуира топлината за темелно варено, екстра-нежно месо. Тој е вкусен и зелениот
  тенок профил зафаќа многу помалку простор од електричното железо.