• Банер за производот
 • Садови за леано железо DA-GP28001 со висок квалитет

  Садови за леано железо DA-GP28001 со висок квалитет

  Традиционалните тави за пржење може да се готват нерамномерно, што честопати резултира со месо и тоа. Определувајќи тава во форма на квадрат со ребресто дно, оваа тава за скара ви помага да готвите предмети на скара, како што се ќебапи, пане, зеленчук и повеќе за неколку минути. Ребрестата основа на оваа тава помага и при собирање маснотии. Вкусно е и зелено.
  Паметниот дизајн што ја комбинира естетиката со функционалноста
  , тавата за скара обезбедува висока спроводливост на топлина, обезбедувајќи висока ефикасност при готвењето. Се одликува со ергономска рачка што останува ладна додека се користи на шпоретот
 • Леано железо DA-GP38002 висок квалитет на топлопродажба 2020 година

  Леано железо DA-GP38002 висок квалитет на топлопродажба 2020 година

  Enthusубителите на отворено претпочитаат стил за пржење во голема група и готвење; додека капакот се удвојува како овална решетка. Користете го овој прибор за готвење на отворен шпорет за да пржете риба, пилешко, кромид прстени и помфрит; или користете за да подготвите оброци од едно тенџере од чорба или чили. Свртете го експанзивниот капак за да измешате голем појадок, хамбургери, сендвичи на скара и фаџити! Исто така, користете кујна на шпорет со двоен горилник. Без оглед на пригодата, готвењето со садови од леано железо го подобрува вкусот на вашата гурманска авантура.
  Постојат многу придобивки од готвењето со садови од леано железо. Една од главните придобивки е да готвите со помалку масло откако ќе постигнете добро зачинување на садовите за готвење. Ова овозможува помалку мрсна храна и помалку масло за да се постигне крцкава кафеава надворешна кора. Друга придобивка е што при употреба на садови од леано железо железото природно ќе ја збогати вашата храна со железо. Дополнително, ова е алтернатива без хемикалии за поновите нелепливи тави како тефлон или керамика.
 • Садови за леано железо DA-GP32001 направени во Кина

  Садови за леано железо DA-GP32001 направени во Кина

  Традиционалните тави за пржење може да се готват нерамномерно, што честопати резултира со месо и тоа. Определувајќи тава во форма на квадрат со ребресто дно, оваа тава за скара ви помага да готвите предмети на скара, како што се ќебапи, пане, зеленчук и повеќе за неколку минути. Ребрестата основа на оваа тава помага и при собирање маснотии. Вкусно е и зелено.
  Паметниот дизајн што ја комбинира естетиката со функционалноста
  , тавата за скара обезбедува висока спроводливост на топлина, обезбедувајќи висока ефикасност при готвењето. Се одликува со ергономска рачка што останува ладна додека се користи на шпоретот
 • Леано железо DISA DA-GP38001 високо квалитетно изработено во Кина

  Леано железо DISA DA-GP38001 високо квалитетно изработено во Кина

  Традиционалните тави за пржење може да се готват нерамномерно, што честопати резултира со месо и тоа. Определувајќи тава во форма на квадрат со ребресто дно, оваа тава за скара ви помага да готвите предмети на скара, како што се ќебапи, пане, зеленчук и повеќе за неколку минути. Ребрестата основа на оваа тава помага и при собирање маснотии. Вкусно е и зелено.
  Паметниот дизајн што ја комбинира естетиката со функционалноста
  , тавата за скара обезбедува висока спроводливост на топлина, обезбедувајќи висока ефикасност при готвењето. Се одликува со ергономска рачка што останува ладна додека се користи на шпоретот
 • Садови за готвење DA-GP28001 направени во топла продажба во Кина 2020 година

  Садови за готвење DA-GP28001 направени во топла продажба во Кина 2020 година

  Традиционалните тави за пржење може да се готват нерамномерно, што честопати резултира со месо и тоа. Определувајќи тава во форма на квадрат со ребресто дно, оваа тава за скара ви помага да готвите предмети на скара, како што се ќебапи, пане, зеленчук и повеќе за неколку минути. Ребрестата основа на оваа тава помага и при собирање маснотии. Вкусно е и зелено.
  Паметниот дизајн што ја комбинира естетиката со функционалноста
  , тавата за скара обезбедува висока спроводливост на топлина, обезбедувајќи висока ефикасност при готвењето. Се одликува со ергономска рачка што останува ладна додека се користи на шпоретот
 • Hotешка продажба на леано железо DISA 2020 на DA-GP22001

  Hotешка продажба на леано железо DISA 2020 на DA-GP22001

  Традиционалните тави за пржење може да се готват нерамномерно, што честопати резултира со месо и тоа. Определувајќи тава во форма на квадрат со ребресто дно, оваа тава за скара ви помага да готвите предмети на скара, како што се ќебапи, пане, зеленчук и повеќе за неколку минути. Ребрестата основа на оваа тава помага и при собирање маснотии. Вкусно е и зелено.
  Паметниот дизајн што ја комбинира естетиката со функционалноста
  , тавата за скара обезбедува висока спроводливост на топлина, обезбедувајќи висока ефикасност при готвењето. Се одликува со ергономска рачка што останува ладна додека се користи на шпоретот
 • Леано железо DISA DA-GP34001 / 34002 направено во Кина

  Леано железо DISA DA-GP34001 / 34002 направено во Кина

  Традиционалните тави за пржење може да се готват нерамномерно, што честопати резултира со месо и тоа. Определувајќи тава во форма на квадрат со ребресто дно, оваа тава за скара ви помага да готвите предмети на скара, како што се ќебапи, пане, зеленчук и повеќе за неколку минути. Ребрестата основа на оваа тава помага и при собирање маснотии. Вкусно е и зелено.
  Паметниот дизајн што ја комбинира естетиката со функционалноста
  , тавата за скара обезбедува висока спроводливост на топлина, обезбедувајќи висока ефикасност при готвењето. Се одликува со ергономска рачка што останува ладна додека се користи на шпоретот
 • Леано железо со висок квалитет на продажба DA-GP26001 2020 година

  Леано железо со висок квалитет на продажба DA-GP26001 2020 година

  Традиционалните тави за пржење може да се готват нерамномерно, што честопати резултира со месо и тоа. Определувајќи тава во форма на квадрат со ребресто дно, оваа тава за скара ви помага да готвите предмети на скара, како што се ќебапи, пане, зеленчук и повеќе за неколку минути. Ребрестата основа на оваа тава помага и при собирање маснотии. Вкусно е и зелено.
  Паметниот дизајн што ја комбинира естетиката со функционалноста
  , тавата за скара обезбедува висока спроводливост на топлина, обезбедувајќи висока ефикасност при готвењето. Се одликува со ергономска рачка што останува ладна додека се користи на шпоретот
 • Hotешка продажба на садови за леано железо DA-GP27001 / 39001

  Hotешка продажба на садови за леано железо DA-GP27001 / 39001

  Традиционалните тави за пржење може да се готват нерамномерно, што честопати резултира со месо и тоа. Определувајќи тава во форма на квадрат со ребресто дно, оваа тава за скара ви помага да готвите предмети на скара, како што се ќебапи, пане, зеленчук и повеќе за неколку минути. Ребрестата основа на оваа тава помага и при собирање маснотии. Вкусно е и зелено.
  Паметниот дизајн што ја комбинира естетиката со функционалноста
  , тавата за скара обезбедува висока спроводливост на топлина, обезбедувајќи висока ефикасност при готвењето. Се одликува со ергономска рачка што останува ладна додека се користи на шпоретот
 • Садови за готвење DA-GP11001 / 13001/16001/18001 направени во топла продажба во Кина 2020 година

  Садови за готвење DA-GP11001 / 13001/16001/18001 направени во топла продажба во Кина 2020 година

  Традиционалните тави за пржење може да се готват нерамномерно, што честопати резултира со месо и тоа. Определувајќи тава во форма на квадрат со ребресто дно, оваа тава за скара ви помага да готвите предмети на скара, како што се ќебапи, пане, зеленчук и повеќе за неколку минути. Ребрестата основа на оваа тава помага и при собирање маснотии. Вкусно е и зелено.
  Паметниот дизајн што ја комбинира естетиката со функционалноста
  , тавата за скара обезбедува висока спроводливост на топлина, обезбедувајќи висока ефикасност при готвењето. Се одликува со ергономска рачка што останува ладна додека се користи на шпоретот
 • Еко-пријателски пред-зачинет сад за готвење DA-GP26002 / 31001

  Еко-пријателски пред-зачинет сад за готвење DA-GP26002 / 31001

  Традиционалните тави за пржење може да се готват нерамномерно, што честопати резултира со месо и тоа. Определувајќи тава во форма на квадрат со ребресто дно, оваа тава за скара ви помага да готвите предмети на скара, како што се ќебапи, пане, зеленчук и повеќе за неколку минути. Ребрестата основа на оваа тава помага и при собирање маснотии. Вкусно е и зелено.
  Паметниот дизајн што ја комбинира естетиката со функционалноста
  , тавата за скара обезбедува висока спроводливост на топлина, обезбедувајќи висока ефикасност при готвењето. Се одликува со ергономска рачка што останува ладна додека се користи на шпоретот
 • Садови за готвење со леано железо DA-GP26003

  Садови за готвење со леано железо DA-GP26003

  Традиционалните тави за пржење може да се готват нерамномерно, што честопати резултира со месо и тоа. Определувајќи тава во форма на квадрат со ребресто дно, оваа тава за скара ви помага да готвите предмети на скара, како што се ќебапи, пане, зеленчук и повеќе за неколку минути. Ребрестата основа на оваа тава помага и при собирање маснотии. Вкусно е и зелено.
  Паметниот дизајн што ја комбинира естетиката со функционалноста
  , тавата за скара обезбедува висока спроводливост на топлина, обезбедувајќи висока ефикасност при готвењето. Се одликува со ергономска рачка што останува ладна додека се користи на шпоретот
12 Следно> >> Страна 1/2