• Pankarta për produktin
 • Enë gatimi prej gize DA-GP28001 cilësi e lartë

  Enë gatimi prej gize DA-GP28001 cilësi e lartë

  Tiganët tradicionalë mund të gatuhen në mënyrë të pabarabartë, shpesh duke rezultuar në mish që është gjithashtu. Duke shfaqur një tigan në formë katrore me një fund të brinjëzuar, kjo tigan për skarë ju ndihmon të gatuani sende të pjekura në skarë si qebapë, paneer, perime dhe më shumë brenda pak minutash. Baza ribbed e kësaj tigan ndihmon gjithashtu në mbledhjen e dhjamit. Deliciousshtë e shijshme dhe jeshile.
  Dizajni i zgjuar që Kombinon Estetikën me Funksionalitetin
  , tava e skarës siguron përçueshmëri të lartë të nxehtësisë, duke siguruar kështu efikasitet të lartë gjatë gatimit. Përmban një dorezë ergonomike që qëndron e freskët ndërsa përdoret në majë të sobës
 • Shitje e nxehtë me cilësi të lartë gize DA-GP38002

  Shitje e nxehtë me cilësi të lartë gize DA-GP38002

  Entuziastët në natyrë preferojnë stilin për skuqjen dhe gatimin e grupeve të mëdha; ndërsa kapaku dyfishohet si një rrjetë vezake. Përdorni këtë enë gatimi në një tenxhere në natyrë për të skuqur peshk, pulë, unaza qepësh dhe patate të skuqura; ose përdorni për të përgatitur vakte me një tenxhere me zierje ose djegës. Kthejeni kapakun e gjerë për të grumbulluar mëngjesin e grupeve të mëdha, hamburgerët, sanduiçët në skarë dhe fajitat! Gjithashtu përdorimi i kuzhinës në sobë me djegie të dyfishtë. Sido që të jetë rasti, gatimi me Gize Cookware rrit aromën e aventurës suaj të shijshme.
  Ka shumë përfitime të gatimit me enë gatimi prej gize. Një nga përfitimet kryesore është gatimi me më pak vaj sapo të arrini një erëza të mirë në enët tuaja të gatimit. Kjo lejon ushqime më pak të yndyrshme dhe më pak vaj për të arritur një kore të jashtme të mprehtë. Një përfitim tjetër është se kur përdorni enë gatimi të hekurit hekuri natyrisht do të pasurojë ushqimet tuaja me hekur. Për më tepër kjo është një alternativë kimike e lirë për tiganët jo-ngjitës më të fundit si Teflon ose Qeramikë.
 • Enë gatimi prej gize DA-GP32001 të prodhuara në Kinë

  Enë gatimi prej gize DA-GP32001 të prodhuara në Kinë

  Tiganët tradicionalë mund të gatuhen në mënyrë të pabarabartë, shpesh duke rezultuar në mish që është gjithashtu. Duke shfaqur një tigan në formë katrore me një fund të brinjëzuar, kjo tigan për skarë ju ndihmon të gatuani sende të pjekura në skarë si qebapë, paneer, perime dhe më shumë brenda pak minutash. Baza ribbed e kësaj tigan ndihmon gjithashtu në mbledhjen e dhjamit. Deliciousshtë e shijshme dhe jeshile.
  Dizajni i zgjuar që Kombinon Estetikën me Funksionalitetin
  , tava e skarës siguron përçueshmëri të lartë të nxehtësisë, duke siguruar kështu efikasitet të lartë gjatë gatimit. Përmban një dorezë ergonomike që qëndron e freskët ndërsa përdoret në majë të sobës
 • Gize DA-GP38001 DISA me cilësi të lartë e bërë në Kinë

  Gize DA-GP38001 DISA me cilësi të lartë e bërë në Kinë

  Tiganët tradicionalë mund të gatuhen në mënyrë të pabarabartë, shpesh duke rezultuar në mish që është gjithashtu. Duke shfaqur një tigan në formë katrore me një fund të brinjëzuar, kjo tigan për skarë ju ndihmon të gatuani sende të pjekura në skarë si qebapë, paneer, perime dhe më shumë brenda pak minutash. Baza ribbed e kësaj tigan ndihmon gjithashtu në mbledhjen e dhjamit. Deliciousshtë e shijshme dhe jeshile.
  Dizajni i zgjuar që Kombinon Estetikën me Funksionalitetin
  , tava e skarës siguron përçueshmëri të lartë të nxehtësisë, duke siguruar kështu efikasitet të lartë gjatë gatimit. Përmban një dorezë ergonomike që qëndron e freskët ndërsa përdoret në majë të sobës
 • Enë gatimi DA-GP28001 e bërë në shitje të nxehtë në Kinë 2020

  Enë gatimi DA-GP28001 e bërë në shitje të nxehtë në Kinë 2020

  Tiganët tradicionalë mund të gatuhen në mënyrë të pabarabartë, shpesh duke rezultuar në mish që është gjithashtu. Duke shfaqur një tigan në formë katrore me një fund të brinjëzuar, kjo tigan për skarë ju ndihmon të gatuani sende të pjekura në skarë si qebapë, paneer, perime dhe më shumë brenda pak minutash. Baza ribbed e kësaj tigan ndihmon gjithashtu në mbledhjen e dhjamit. Deliciousshtë e shijshme dhe jeshile.
  Dizajni i zgjuar që Kombinon Estetikën me Funksionalitetin
  , tava e skarës siguron përçueshmëri të lartë të nxehtësisë, duke siguruar kështu efikasitet të lartë gjatë gatimit. Përmban një dorezë ergonomike që qëndron e freskët ndërsa përdoret në majë të sobës
 • Shitje e nxehtë hekuri i hedhur DA-GP22001 DISA 2020

  Shitje e nxehtë hekuri i hedhur DA-GP22001 DISA 2020

  Tiganët tradicionalë mund të gatuhen në mënyrë të pabarabartë, shpesh duke rezultuar në mish që është gjithashtu. Duke shfaqur një tigan në formë katrore me një fund të brinjëzuar, kjo tigan për skarë ju ndihmon të gatuani sende të pjekura në skarë si qebapë, paneer, perime dhe më shumë brenda pak minutash. Baza ribbed e kësaj tigan ndihmon gjithashtu në mbledhjen e dhjamit. Deliciousshtë e shijshme dhe jeshile.
  Dizajni i zgjuar që Kombinon Estetikën me Funksionalitetin
  , tava e skarës siguron përçueshmëri të lartë të nxehtësisë, duke siguruar kështu efikasitet të lartë gjatë gatimit. Përmban një dorezë ergonomike që qëndron e freskët ndërsa përdoret në majë të sobës
 • Gize DA-GP34001 / 34002 hekuri i prodhuar në Kinë

  Gize DA-GP34001 / 34002 hekuri i prodhuar në Kinë

  Tiganët tradicionalë mund të gatuhen në mënyrë të pabarabartë, shpesh duke rezultuar në mish që është gjithashtu. Duke shfaqur një tigan në formë katrore me një fund të brinjëzuar, kjo tigan për skarë ju ndihmon të gatuani sende të pjekura në skarë si qebapë, paneer, perime dhe më shumë brenda pak minutash. Baza ribbed e kësaj tigan ndihmon gjithashtu në mbledhjen e dhjamit. Deliciousshtë e shijshme dhe jeshile.
  Dizajni i zgjuar që Kombinon Estetikën me Funksionalitetin
  , tava e skarës siguron përçueshmëri të lartë të nxehtësisë, duke siguruar kështu efikasitet të lartë gjatë gatimit. Përmban një dorezë ergonomike që qëndron e freskët ndërsa përdoret në majë të sobës
 • Shitje e nxehtë me cilësi të lartë gize DA-GP26001

  Shitje e nxehtë me cilësi të lartë gize DA-GP26001

  Tiganët tradicionalë mund të gatuhen në mënyrë të pabarabartë, shpesh duke rezultuar në mish që është gjithashtu. Duke shfaqur një tigan në formë katrore me një fund të brinjëzuar, kjo tigan për skarë ju ndihmon të gatuani sende të pjekura në skarë si qebapë, paneer, perime dhe më shumë brenda pak minutash. Baza ribbed e kësaj tigan ndihmon gjithashtu në mbledhjen e dhjamit. Deliciousshtë e shijshme dhe jeshile.
  Dizajni i zgjuar që Kombinon Estetikën me Funksionalitetin
  , tava e skarës siguron përçueshmëri të lartë të nxehtësisë, duke siguruar kështu efikasitet të lartë gjatë gatimit. Përmban një dorezë ergonomike që qëndron e freskët ndërsa përdoret në majë të sobës
 • Enë gatimi prej gize DA-GP27001 / 39001 Shitje e nxehtë

  Enë gatimi prej gize DA-GP27001 / 39001 Shitje e nxehtë

  Tiganët tradicionalë mund të gatuhen në mënyrë të pabarabartë, shpesh duke rezultuar në mish që është gjithashtu. Duke shfaqur një tigan në formë katrore me një fund të brinjëzuar, kjo tigan për skarë ju ndihmon të gatuani sende të pjekura në skarë si qebapë, paneer, perime dhe më shumë brenda pak minutash. Baza ribbed e kësaj tigan ndihmon gjithashtu në mbledhjen e dhjamit. Deliciousshtë e shijshme dhe jeshile.
  Dizajni i zgjuar që Kombinon Estetikën me Funksionalitetin
  , tava e skarës siguron përçueshmëri të lartë të nxehtësisë, duke siguruar kështu efikasitet të lartë gjatë gatimit. Përmban një dorezë ergonomike që qëndron e freskët ndërsa përdoret në majë të sobës
 • Enë gatimi DA-GP11001 / 13001/16001/18001 e bërë në shitje të nxehtë në Kinë 2020

  Enë gatimi DA-GP11001 / 13001/16001/18001 e bërë në shitje të nxehtë në Kinë 2020

  Tiganët tradicionalë mund të gatuhen në mënyrë të pabarabartë, shpesh duke rezultuar në mish që është gjithashtu. Duke shfaqur një tigan në formë katrore me një fund të brinjëzuar, kjo tigan për skarë ju ndihmon të gatuani sende të pjekura në skarë si qebapë, paneer, perime dhe më shumë brenda pak minutash. Baza ribbed e kësaj tigan ndihmon gjithashtu në mbledhjen e dhjamit. Deliciousshtë e shijshme dhe jeshile.
  Dizajni i zgjuar që Kombinon Estetikën me Funksionalitetin
  , tava e skarës siguron përçueshmëri të lartë të nxehtësisë, duke siguruar kështu efikasitet të lartë gjatë gatimit. Përmban një dorezë ergonomike që qëndron e freskët ndërsa përdoret në majë të sobës
 • Enë gatimi para-sezonale eko-miqësore DA-GP26002 / 31001

  Enë gatimi para-sezonale eko-miqësore DA-GP26002 / 31001

  Tiganët tradicionalë mund të gatuhen në mënyrë të pabarabartë, shpesh duke rezultuar në mish që është gjithashtu. Duke shfaqur një tigan në formë katrore me një fund të brinjëzuar, kjo tigan për skarë ju ndihmon të gatuani sende të pjekura në skarë si qebapë, paneer, perime dhe më shumë brenda pak minutash. Baza ribbed e kësaj tigan ndihmon gjithashtu në mbledhjen e dhjamit. Deliciousshtë e shijshme dhe jeshile.
  Dizajni i zgjuar që Kombinon Estetikën me Funksionalitetin
  , tava e skarës siguron përçueshmëri të lartë të nxehtësisë, duke siguruar kështu efikasitet të lartë gjatë gatimit. Përmban një dorezë ergonomike që qëndron e freskët ndërsa përdoret në majë të sobës
 • Enë gatimi me cilësi të lartë prej gize DA-GP26003

  Enë gatimi me cilësi të lartë prej gize DA-GP26003

  Tiganët tradicionalë mund të gatuhen në mënyrë të pabarabartë, shpesh duke rezultuar në mish që është gjithashtu. Duke shfaqur një tigan në formë katrore me një fund të brinjëzuar, kjo tigan për skarë ju ndihmon të gatuani sende të pjekura në skarë si qebapë, paneer, perime dhe më shumë brenda pak minutash. Baza ribbed e kësaj tigan ndihmon gjithashtu në mbledhjen e dhjamit. Deliciousshtë e shijshme dhe jeshile.
  Dizajni i zgjuar që Kombinon Estetikën me Funksionalitetin
  , tava e skarës siguron përçueshmëri të lartë të nxehtësisë, duke siguruar kështu efikasitet të lartë gjatë gatimit. Përmban një dorezë ergonomike që qëndron e freskët ndërsa përdoret në majë të sobës
12 Tjetra> >> Faqja 1/2