• Банер за производот
 • Садови од леано железо DISA со висок квалитет DA-C10001 / 13001/14001

  Садови од леано железо DISA со висок квалитет DA-C10001 / 13001/14001

  Направена со тежок леано железо, холандската печка добро ја задржува топлината и ја дистрибуира рамномерно, топлината се шири темелно низ широката, рамна основа и се до високите страни за оптимални резултати при готвењето. Уште повеќе, доаѓа со емајл финиш тоа нема да реагира на храна. Ова помага да се обезбедат чисти вкусови и го прави тенџерето одличен избор за маринирање, готвење и чување храна. Наменет е за професионални и аматерски готвачи и исто така за curубопитни почетници кои сакаат да ги откријат предностите на здравата и вкусна кујна.
 • Hotешка продажба садови за готвење леано железо DA-C24001

  Hotешка продажба садови за готвење леано железо DA-C24001

  Направена со тежок леано железо, холандската печка добро ја задржува топлината и ја дистрибуира рамномерно, топлината се шири темелно низ широката, рамна основа и се до високите страни за оптимални резултати при готвењето. Уште повеќе, доаѓа со емајл финиш тоа нема да реагира на храна. Ова помага да се обезбедат чисти вкусови и го прави тенџерето одличен избор за маринирање, готвење и чување храна. Наменет е за професионални и аматерски готвачи и исто така за curубопитни почетници кои сакаат да ги откријат предностите на здравата и вкусна кујна.
 • Леано железо DISA DA-C10002 направено во Кина

  Леано железо DISA DA-C10002 направено во Кина

  Направена со тежок леано железо, холандската печка добро ја задржува топлината и ја дистрибуира рамномерно, топлината се шири темелно низ широката, рамна основа и се до високите страни за оптимални резултати при готвењето. Уште повеќе, доаѓа со емајл финиш тоа нема да реагира на храна. Ова помага да се обезбедат чисти вкусови и го прави тенџерето одличен избор за маринирање, готвење и чување храна. Наменет е за професионални и аматерски готвачи и исто така за curубопитни почетници кои сакаат да ги откријат предностите на здравата и вкусна кујна.
 • Hotешка продажба садови за готвење леано железо DA-C30002

  Hotешка продажба садови за готвење леано железо DA-C30002

  Направена со тежок леано железо, холандската печка добро ја задржува топлината и ја дистрибуира рамномерно, топлината се шири темелно низ широката, рамна основа и се до високите страни за оптимални резултати при готвењето. Уште повеќе, доаѓа со емајл финиш тоа нема да реагира на храна. Ова помага да се обезбедат чисти вкусови и го прави тенџерето одличен избор за маринирање, готвење и чување храна. Наменет е за професионални и аматерски готвачи и исто така за curубопитни почетници кои сакаат да ги откријат предностите на здравата и вкусна кујна.
 • Садови за леано железо DA-C26001 / 27001 еколошки

  Садови за леано железо DA-C26001 / 27001 еколошки

  Направена со тежок леано железо, холандската печка добро ја задржува топлината и ја дистрибуира рамномерно, топлината се шири темелно низ широката, рамна основа и се до високите страни за оптимални резултати при готвењето. Уште повеќе, доаѓа со емајл финиш тоа нема да реагира на храна. Ова помага да се обезбедат чисти вкусови и го прави тенџерето одличен избор за маринирање, готвење и чување храна. Наменет е за професионални и аматерски готвачи и исто така за curубопитни почетници кои сакаат да ги откријат предностите на здравата и вкусна кујна.
 • Садови за готвење DISA од леано железо DA-C31002

  Садови за готвење DISA од леано железо DA-C31002

  Направена со тежок леано железо, холандската печка добро ја задржува топлината и ја дистрибуира рамномерно, топлината се шири темелно низ широката, рамна основа и се до високите страни за оптимални резултати при готвењето. Уште повеќе, доаѓа со емајл финиш тоа нема да реагира на храна. Ова помага да се обезбедат чисти вкусови и го прави тенџерето одличен избор за маринирање, готвење и чување храна. Наменет е за професионални и аматерски готвачи и исто така за curубопитни почетници кои сакаат да ги откријат предностите на здравата и вкусна кујна.
 • Садови за леано железо DA-C20001 еколошки

  Садови за леано железо DA-C20001 еколошки

  Направена со тежок леано железо, холандската печка добро ја задржува топлината и ја дистрибуира рамномерно, топлината се шири темелно низ широката, рамна основа и се до високите страни за оптимални резултати при готвењето. Уште повеќе, доаѓа со емајл финиш тоа нема да реагира на храна. Ова помага да се обезбедат чисти вкусови и го прави тенџерето одличен избор за маринирање, готвење и чување храна. Наменет е за професионални и аматерски готвачи и исто така за curубопитни почетници кои сакаат да ги откријат предностите на здравата и вкусна кујна.
 • Леано железо DA-C22001 пред-зачинет со висок квалитет

  Леано железо DA-C22001 пред-зачинет со висок квалитет

  Направена со тежок леано железо, холандската печка добро ја задржува топлината и ја дистрибуира рамномерно, топлината се шири темелно низ широката, рамна основа и се до високите страни за оптимални резултати при готвењето. Уште повеќе, доаѓа со емајл финиш тоа нема да реагира на храна. Ова помага да се обезбедат чисти вкусови и го прави тенџерето одличен избор за маринирање, готвење и чување храна. Наменет е за професионални и аматерски готвачи и исто така за curубопитни почетници кои сакаат да ги откријат предностите на здравата и вкусна кујна.
 • Садови за готвење DA-C22002 / 33002 направени во топла продажба во Кина 2020 година

  Садови за готвење DA-C22002 / 33002 направени во топла продажба во Кина 2020 година

  Направена со тежок леано железо, холандската печка добро ја задржува топлината и ја дистрибуира рамномерно, топлината се шири темелно низ широката, рамна основа и се до високите страни за оптимални резултати при готвењето. Уште повеќе, доаѓа со емајл финиш тоа нема да реагира на храна. Ова помага да се обезбедат чисти вкусови и го прави тенџерето одличен избор за маринирање, готвење и чување храна. Наменет е за професионални и аматерски готвачи и исто така за curубопитни почетници кои сакаат да ги откријат предностите на здравата и вкусна кујна.
 • Hotешка продажба на садови за леано железо DA-C21001

  Hotешка продажба на садови за леано железо DA-C21001

  Направена со тежок леано железо, холандската печка добро ја задржува топлината и ја дистрибуира рамномерно, топлината се шири темелно низ широката, рамна основа и се до високите страни за оптимални резултати при готвењето. Уште повеќе, доаѓа со емајл финиш тоа нема да реагира на храна. Ова помага да се обезбедат чисти вкусови и го прави тенџерето одличен избор за маринирање, готвење и чување храна. Наменет е за професионални и аматерски готвачи и исто така за curубопитни почетници кои сакаат да ги откријат предностите на здравата и вкусна кујна.