• Pankarta për produktin
 • Shitje e nxehtë e enëve të gatimit prej gize DA- BW19002

  Shitje e nxehtë e enëve të gatimit prej gize DA- BW19002

  Tiganët tradicionalë mund të gatuhen në mënyrë të pabarabartë, shpesh duke rezultuar në mish shumë të vështirë për t’u ngrënë. Të reja dhe të përmirësuara! Varet e ndërlidhura ndahen për ngrohje më të shpejtë dhe pastrim më të lehtë. Dallimi prej gize me tiganin tuaj të ri që shpërndan nxehtësinë në mënyrë të barabartë për mishrat e gatuar plotësisht, ekstra-butë. Deliciousshtë e shijshme dhe
  hollë zë shumë më pak hapësirë ​​sesa hekuri elektrik.
 • Shitje e nxehtë e enëve të gatimit gize DA-BW24002 e bërë në Kinë

  Shitje e nxehtë e enëve të gatimit gize DA-BW24002 e bërë në Kinë

  Tiganët tradicionalë mund të gatuhen në mënyrë të pabarabartë, shpesh duke rezultuar në mish shumë të vështirë për t’u ngrënë. Të reja dhe të përmirësuara! Varet e ndërlidhura ndahen për ngrohje më të shpejtë dhe pastrim më të lehtë. Dallimi prej gize me tiganin tuaj të ri që shpërndan nxehtësinë në mënyrë të barabartë për mishrat e gatuar plotësisht, ekstra-butë. Deliciousshtë e shijshme dhe
  hollë zë shumë më pak hapësirë ​​sesa hekuri elektrik.
 • Enë gatimi prej gize DA-BW32001 DISA

  Enë gatimi prej gize DA-BW32001 DISA

  Tiganët tradicionalë mund të gatuhen në mënyrë të pabarabartë, shpesh duke rezultuar në mish shumë të vështirë për t’u ngrënë. Të reja dhe të përmirësuara! Varet e ndërlidhura ndahen për ngrohje më të shpejtë dhe pastrim më të lehtë. Dallimi prej gize me tiganin tuaj të ri që shpërndan nxehtësinë në mënyrë të barabartë për mishrat e gatuar plotësisht, ekstra-butë. Deliciousshtë e shijshme dhe
  hollë zë shumë më pak hapësirë ​​sesa hekuri elektrik.
 • Shitje e nxehtë hekuri i hedhur DA-BW18001

  Shitje e nxehtë hekuri i hedhur DA-BW18001

  Tiganët tradicionalë mund të gatuhen në mënyrë të pabarabartë, shpesh duke rezultuar në mish shumë të vështirë për t’u ngrënë. Të reja dhe të përmirësuara! Varet e ndërlidhura ndahen për ngrohje më të shpejtë dhe pastrim më të lehtë. Dallimi prej gize me tiganin tuaj të ri që shpërndan nxehtësinë në mënyrë të barabartë për mishrat e gatuar plotësisht, ekstra-butë. Deliciousshtë e shijshme dhe
  hollë zë shumë më pak hapësirë ​​sesa hekuri elektrik.