tentang Kami

Sanés ngan ukur pot tapi cara hirup
DINSEN Anu nyiptakeun kahirupan anu langkung saé

43adaa5e

Dinsen Impex Corp museur kana pamutahiran kontinyu sareng inovasi pikeun pamekaran alat masak beusi, téknis sareng manufaktur. Samentawis éta kami ogé nyayogikeun OEM, ODM, sareng jasa sanésna.

Pabrik kami disahkeun ku ISO9001: 2015 & BSCI, sareng dilengkepan jalur casting DISA-matic sareng lini produksi pra-musim, jalur enamel, sareng alat uji lengkep. Hatur nuhun kana fasilitas produksi modéren, fasilitas perlindungan lingkungan anu sampurna, prosés produksi standarisasi, téknisi propésional sareng sistem uji lengkep, produk kompor besi cor kami parantos gancang diekspor langkung ti 20 nagara sareng daérah, sapertos Jérman, Inggris, Perancis sareng Amérika Serikat jsb, sareng kami parantos ngawangun kerjasama strategis jangka panjang sareng konsumén kami. Dinsen bakal ngajaga misi ningkatkeun kualitas kahirupan manusa, damel babarengan sareng konsumén sareng kolega kami di bumi sareng di mancanagara, pikeun ngembangkeun sareng ngical kompor casting enamel anu langkung maju, langkung propésional, langkung ramah lingkungan.

Bahan pikeun masak sareng tuang wajan kana méja kai lami.  Latar dahareun kalayan rohangan nyalin.  Tampilan luhur

Pilih urang

Kami ogé nawiskeun kauntungan anu saé pikeun sadaya palanggan, boh anu énggal & wangsul. Ngarasa Luncat ka parios deui alesan pikeun janten klien kami sareng gaduh pangalaman mésér gratis.

Nganjang Pelanggan News

  • As a professional supplier of drainage solutions in China, Dingchang wishes everyone a healthy Dragon Boat Festival

    We have just passed the Dragon Boat Festival, the traditional Chinese cultural festival, the Dragon Boat Festival, also known as the Dragon Boat Festival, the Dragon Boat Festival, and the Tianzhong Festival. It originated from the worship of natural celestial phenomena and evolved from the sacr.../p>

  • Naon Oven Walanda?

    Naon Oven Walanda? Oven Belanda nyaéta silindris, pot beurat ngukur kai sareng tutup anu pas anu tiasa dianggo dina jangkauan luhur atanapi dina oven. Konstruksi logam beurat atanapi keramik nyayogikeun konstan, bahkan, sareng multi-arah panas manceran pikeun tuang anu asak di jero. Kalayan wi ... / p>

  • Naon anu kedah dipilarian nalika ngagaleuh oven Belanda anu pangsaéna

    Naon anu kedah dipilarian nalika mésér oven Walanda anu pangsaéna Nalika balanja pikeun oven Belanda, anjeun mimiti badé ngémutan ukuran pangsaéna pikeun kabutuhan anjeun. Ukuran interior anu paling kawéntar antara 5 sareng 7 liter, tapi anjeun tiasa mendakan produk saageung 3 liter atanapi sagedé 13. Upami anjeun condong ngadamel ... .. p /

  • Pizza Skillet vegetarian

    Vegetarian Skillet Pizza METHOD:  1.In a small bowl, add the warm water and the active dried yeast and stir to combine. Let it sit for 10 minutes while the yeast dissolves.  2.Once dissolved, in a large bowl combine the flour, salt, sugar, oil and the dissolved yeast and.../p>

  • Naon Bumbu Cor Besi?

    Naon Bumbu Cor Besi? Bumbu mangrupikeun lapisan lemak atanapi minyak anu atos (polimérisasi) anu dipanggang kana permukaan beusi tuang anjeun pikeun ngajagi sareng mastikeun kinerja masak anu henteu caket. Basajan sapertos kitu! Bumbu alami, aman sareng lengkep diperbaru. Bumbu anjeun bakal sumping sareng badé wi ... / p>