babagan kita

NOT JUST A POT BUT A WAY OF LIFE
DINSEN pangripta gesang ingkang langkung saé

43adaa5e

Dinsen Impex Corp fokus ing perbaikan lan inovasi terus-terusan kanggo pangembangan peralatan masak wesi, teknis lan manufaktur. Kangge uga nyedhiyakake layanan OEM, ODM, lan layanan liyane.

Pabrik kita disetujoni dening ISO9001: 2015 & BSCI, lan dilengkapi jalur casting DISA-matic lan lini produksi pra-musim, jalur enamel, lan piranti uji coba lengkap. Thanks kanggo fasilitas produksi modern, fasilitas perlindungan lingkungan sing sampurna, proses produksi standar, teknisi profesional lan sistem pengujian lengkap, produk kompor besi cor kami wis cepet diekspor luwih saka 20 negara lan wilayah, kayata Jerman, Inggris, Prancis lan Amerika Serikat lsp. lan kita wis nggawe kerjasama strategis jangka panjang karo para pelanggan. Dinsen bakal njaga misi ningkatake kualitas urip manungsa, kerja bareng karo para pelanggan lan kolega ing omah lan luar negeri, kanggo nggawe lan adol kompor casting enamel sing luwih maju, luwih profesional, lan ramah lingkungan.

Bahan-bahan kanggo masak lan wajan wesi ing meja kayu lawas.  Latar mburi panganan kanthi ruang salinan.  Tampilan ndhuwur

Pilih kita

Kita uga nawakake mupangat sing gedhe kanggo kabeh pelanggan, sing anyar & bali. Aja ragu-ragu mriksa alasan liyane supaya dadi klien lan duwe pengalaman tuku tanpa repot.

KUNJUNG PELANGGAN Warta

  • As a professional supplier of drainage solutions in China, Dingchang wishes everyone a healthy Dragon Boat Festival

    We have just passed the Dragon Boat Festival, the traditional Chinese cultural festival, the Dragon Boat Festival, also known as the Dragon Boat Festival, the Dragon Boat Festival, and the Tianzhong Festival. It originated from the worship of natural celestial phenomena and evolved from the sacr.../p>

  • Apa Oven Landa?

    Apa Oven Landa? Oven Walanda pot bentuke silinder, ukuran ngukur abot nganggo tutup sing pas sing bisa digunakake ing ndhuwur utawa ing oven. Konstruksi logam abot utawa keramik nyedhiyakake panas sing padhang, sanajan, lan akeh arah kanggo panganan sing dimasak ing njero. Karo wi ... / p>

  • Sing kudu digoleki nalika tuku oven Walanda sing paling apik

    Sing kudu digoleki nalika tuku oven Walanda sing paling apik Nalika blanja oven Walanda, luwih dhisik sampeyan kudu mikir ukuran sing paling apik kanggo kebutuhan sampeyan. Ukuran interior sing paling populer yaiku ing antarane 5 lan 7 liter, nanging sampeyan bisa nemokake produk sing ukurane kurang saka 3 liter utawa ukurane 13. Yen sampeyan cenderung ngasilake ... / p>

  • Pizza Skillet Vegetarian

    Vegetarian Skillet Pizza METHOD:  1.In a small bowl, add the warm water and the active dried yeast and stir to combine. Let it sit for 10 minutes while the yeast dissolves.  2.Once dissolved, in a large bowl combine the flour, salt, sugar, oil and the dissolved yeast and.../p>

  • Apa bumbu Cast Iron?

    Apa bumbu Cast Iron? Bumbu minangka lapisan lemak utawa minyak sing atos (polimerisasi) sing dipanggang ing permukaan besi cor sampeyan kanggo nglindhungi lan njamin kinerja masak sing ora tetep. Sederhana kaya ngono! Bumbu iku alami, aman lan bisa dianyari maneh. Bumbu sampeyan bakal teka wi ... / p>