• Διαφήμιση σχετικά με το προϊόν

Τις τελευταίες ημέρες, οι Zhengzhou, Xinxiang, Kaifeng και άλλα μέρη στην επαρχία Χενάν υπέστησαν εξαιρετικά έντονες βροχές. Αυτή η διαδικασία έδειξε τα χαρακτηριστικά των μεγάλων συσσωρευμένων βροχοπτώσεων, της μεγάλης διάρκειας, των ισχυρών βραχυπρόθεσμων βροχοπτώσεων και των εμφανών άκρων. Το Κεντρικό Μετεωρολογικό Παρατηρητήριο προβλέπει ότι το κέντρο των ισχυρών βροχοπτώσεων θα κινηθεί προς τα βόρεια, και θα εξακολουθούν να υπάρχουν έντονες ή εξαιρετικά βροχές σε τμήματα του βόρειου Χενάν και της νότιας Χεμπέι. Αναμένεται ότι αυτός ο γύρος βροχοπτώσεων θα εξασθενίσει σταδιακά αύριο (22ο) βράδυ.

Αυτή η έντονη βροχόπτωση στο Ζενγκζού έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση και απώλεια στην παραγωγή και τη ζωή των ανθρώπων. Διάφορες ομάδες διάσωσης και διάσωσης αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή της πρόληψης πλημμυρών και της ανακούφισης από καταστροφές, και υπάρχουν επίσης πολλοί άνθρωποι στους δρόμους και τις κοινότητες της πόλης, που κάνουν ό, τι μπορούν για να στείλουν τη ζεστασιά σε όσους έχουν ανάγκη.

Η Dinsen έχει προετοιμάσει τα προϊόντα εκ των προτέρων, έχει πραγματοποιήσει επαρκή απογραφή και έχει λάβει προφυλάξεις εκ των προτέρων. Να είστε βέβαιοι ότι οι πελάτες μας μπορούν να κάνουν παραγγελίες.
βροχή


Ώρα δημοσίευσης: 22 Ιουλίου -2021