• Banner a termékről

Az elmúlt napokban Zhengzhou, Xinxiang, Kaifeng és más helységek Henan tartományban rendkívül heves esőzéseket szenvedtek el. Ez a folyamat megmutatta a nagy felhalmozódott csapadék, a hosszú időtartam, az erős rövid távú csapadék és a kiemelkedő szélsőségek jellemzőit. A Központi Meteorológiai Megfigyelő Intézet előrejelzése szerint a heves esőzések központja észak felé fog elmozdulni, és Henan északi részén és Hebei déli részén továbbra is erős vagy rendkívül erős esőzések lesznek. Várható, hogy ez a csapadékmennyiség fokozatosan gyengülni fog holnap (22.) éjszaka.

Ez a nagy esőzés Zhengzhou-ban sok kellemetlenséget és veszteséget okozott az emberek termelésében és életében. Különböző mentő- és mentőcsoportok küzdenek az árvízmegelőzés és a katasztrófa-elhárítás frontvonalán, és a város utcáin és közösségeiben is sokan vannak, akik mindent megtesznek azért, hogy meleget küldjenek a rászorulóknak.

A Dinsen előre elkészítette az árut, elegendő leltárt készített és előre megtette az óvintézkedéseket. Kérjük, nyugodjon meg arról, hogy ügyfeleink megrendeléseket tudnak leadni.
eső


Feladás időpontja: Július-22-2021