Produsen lan pemasok Cina BML / TML / KML / MLK PIPES | DINSEN
  • sns03
  • sns01
  • sns02
Serves premium cast iron solution providers.

Pipa BML / TML / KML / MLK

Katrangan singkat:

Pipa besi cor EN877 KML
Ukuran: DN40 nganti DN400, kalebu DN70 lan DE75 kanggo bagean Eropa
Standar: EN877
Bahan:
Aplikasi
Lukisan
njaba: lapisan seng semprot termal min.130g / m2 + resin expoxy abu-abu klambi ndhuwur min.60μm (kaya sing sampeyan butuhake)
Ing njero: epoxy silang silang, ketebalan lapisan dobel min.240μm
istilah pambayaran: T / T, L / C, utawa
kapasitas Produksi
Wektu kiriman: 20-30 dina, gumantung saka jumlahe.
MOQ: 1 * 20
: Flat lan lurus; kekuwatan lan kerapatan sing dhuwur tanpa cacat; gampang dipasang lan dijaga; umur dawa, tahan geni lan gangguan swara; pangayoman lingkungan


Detail Produk

Kita nyoba saben langkah

Tag Produk

Pipa besi cor KML EN877
Ukuran:  DN40 nganti DN400, kalebu DN70 lan DE75 kanggo bagean pasar Eropa
Standar EN877
Materi Wesi abu-abu
Lamaran Saluran konstruksi, pembuangan polusi, banyu udan banyu limbah
Lukisan Ing njaba: lapisan semprotan seng termal min.130g / m2 + resin eksponsi abu-abu klambi ndhuwur min.60μm (kaya sing sampeyan butuhake)
Ing njero: epoxy sing gegandhengan karo salib, ketebalan lapisan dobel min.240μm
wektu pambayaran: T / T, L / C, utawa D / P
Kapasitas produksi 1500 ton / wulan
Wektu pangiriman 20-30 dina, gumantung saka jumlah sampeyan.
MOQ: 1 * 20 wadhah
Fitur Flat lan lurus; kekuwatan lan kerapatan sing dhuwur tanpa cacat; gampang dipasang lan dijaga; umur dawa, tahan geni lan gangguan swara; pangayoman lingkungan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 3-15042QJ55c43

    Dinsen Impex Corp. minangka pemasok profesional lan pabrikan kanggo Cast Iron Pipe, Fittings, Couplings
    sing digunakake kanggo sistem bangunan saluran pembuangan. Kabeh produk kita ketemu USA lan
    standar
    Sadurunge nyedhiyakake, kita priksa manawa pipa besi cor kuwat lan awet kanthi pangukuran sing akurat
    lan umur kerja sing dawa. Tujuan Dinsen Impex Corp yaiku nyedhiyakake produk kanthi layanan paling apik, kualitas paling apik lan
    rega sing kompetitif lan nyukupi kebutuhan klien saka njero negeri lan luar negeri. Kita yakin manawa
    company will have a speed develop with the support from both at home and abroad.

    Kita ngarep-arep banget supaya bisa kerja sama jangka panjang lan saling nguntungake karo para pembeli lan kanca
    ing saindenging jagad!