China NO HUB SML PIPE FITTING EN877 produsen lan pemasok | DINSEN
  • sns03
  • sns01
  • sns02
Dadi panyedhiya solusi got premium.

TANPA HUB SML PIPE FITTING EN877

Katrangan singkat:

Dinsen nyedhiyakake pipa besi cor EN877 SML lengkap lan peralatan saka DN 50 nganti DN 300.
Kejaba barang-barang kelengkapan besi cor EN877 kayata tikungan, cabang, tutup lan pengirangan, Dinsen uga nyedhiyakake perlengkapan khusus kayata tikungan kanthi akses lawang, cabang kanthi akses, pipa cekak karo lawang lan trap anti-siphon lan liya-liyane.
Dibandhingake karo pipa plastik, pipa besi cor SML lan pas duwe akeh kaluwihan, kayata ramah lingkungan lan umur dawa, proteksi geni, swara kurang, gampang dipasang lan dijaga.
Perlengkapan pipa wesi cor SML rampung ing njero lan eksternal nganggo lapisan epoksi coklat kemerahan kanggo nyegah salah lan korosi.
Ing njero lan njaba: epoxy sing gegandhengan silang, kekandelan min.60μm


Detail Produk

Kita nyoba saben langkah

Tag Produk

China EN877 SML ngecor pipa wesi
ukuran: DN50-DN300
Standar EN877
Materi Wesi abu-abu
Lamaran Saluran konstruksi, pembuangan polusi, banyu udan banyu limbah
Lukisan Ing njero lan njaba: epoxy sing gegandhengan silang, kekandelan min.60μm
wektu pambayaran: T / T, L / C, utawa D / P
Kapasitas produksi 1500 ton / wulan
Wektu pangiriman 20-30 dina, gumantung saka jumlah sampeyan.
MOQ: 1 * 20 wadhah
Fitur Flat lan lurus; kekuwatan lan kerapatan sing dhuwur tanpa cacat; gampang dipasang lan dijaga; umur dawa, tahan geni lan gangguan swara; pangayoman lingkungan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 3-15042QJ55c43

    Dinsen Impex Corp. minangka pemasok profesional lan pabrikan kanggo Cast Iron Pipe, Fittings, Couplings
    sing digunakake kanggo sistem bangunan saluran pembuangan. Kabeh produk kita ketemu USA lan
    standar
    Sadurunge nyedhiyakake, kita priksa manawa pipa besi cor kuwat lan awet kanthi pangukuran sing akurat
    lan umur kerja sing dawa. Tujuan Dinsen Impex Corp yaiku nyedhiyakake produk kanthi layanan paling apik, kualitas paling apik lan
    rega sing kompetitif lan nyukupi kebutuhan klien saka njero negeri lan luar negeri. Kita yakin manawa
    company will have a speed develop with the support from both at home and abroad.

    Kita ngarep-arep banget supaya bisa kerja sama jangka panjang lan saling nguntungake karo para pembeli lan kanca
    ing saindenging jagad!