Cina CAST IRON PIPES SML (SMU PIPES, MA PIPES) pabrik sareng pamasok | DINSEN
  • sns03
  • sns01
  • sns02
Ngayakeun panyadia solusi solokan premium.

Pipa Besi SML CAST (SMU PIPES, MA PIPES)

Pedaran pondok:

Dinsen nyayogikeun pipa beusi tuang EN877 SML lengkep sareng perlengkapan ti DN 50 dugi ka DN 300.
Pipa beusi tuang EN877 SML cocog pikeun dipasang di jero atanapi di luar gedong pikeun saluran cai hujan sareng kokotor anu sanés.
Dibandingkeun sareng pipa plastik, pipa beusi tuang SML sareng pas gaduh seueur kaunggulan, sapertos ramah lingkungan sareng umur panjang, perlindungan seuneu, low noise, gampang dipasang sareng dijaga.
Pipa beusi tuang SML sacara internal réngsé ku lapisan epoxy pikeun nyegah tina fouling sareng korosi.
Jero: epoxy cross-numbu, ketebalan min.120μm
Diluar: jaket base coklat semu beureum, kandel min.80μm


Detil Produk

Urang tés unggal léngkah

Tanda Produk

Pipa beusi tuang SML EN877
Ukuran:  DN40 ka DN400, kalebet DN70 sareng DE75 pikeun bagéan pasar Éropa
Standar EN877
Bahan Beusi kulawu
Aplikasi Drainase konstruksi, debit polusi, cai hujan cai hujan
Lukisan Jero: epoxy cross-numbu, ketebalan min.120μm
Diluar: jaket base coklat semu beureum, kandel min.80μm
istilah pamayaran: T / T, L / C, atanapi D / P
Kapasitas produksi 1500 ton / bulan
Waktos pangiriman 20-30 dinten, gumantung kana jumlah anjeun.
MOQ: 1 * 20 wadah
Fitur Datar sareng lempeng; kakuatan tinggi sareng kapadetan tanpa cacad; gampang dipasang sareng dijaga; umur panjang, tahan seuneu sareng tahan noise; perlindungan lingkungan

 

 

wsm

 

DN, мм Beurat, кг Kode
40 12.5 DP-040
50 13.0 DP-050
75 19.0 DP-075
100 25.2 DP-100
125 35.8 DP-125
150 42.2 DP-150
200 69.3 DP-200
250 99.8 DP-250
300 129.7 DP-300
400 180.0 DP-400
500 250.0 DP-500
600 328.5 DP-600

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 3-15042QJ55c43

    Dinsen Impex Corp mangrupikeun panyayogi profesional sareng pabrikan pikeun Cast Iron Pipa, Fittings, Couplings
    anu dianggo pikeun sistem solokan solokan gedong. Sadaya produk kami minuhan Amérika Serikat sareng
    standar
    Sateuacan nyayogikeun kami pastikeun yén pipa beusi tuang kuat sareng awét kalayan pangukuran anu akurat
    sareng umur jasa anu panjang. Tujuan Dinsen Impex Corp nyaéta nyayogikeun produk kalayan jasa anu pangsaéna, kualitas pangsaéna sareng
    harga kalapa sareng nyayogikeun syarat-syarat klien ti dalam sareng luar negeri. Kami yakin yén
    company will have a speed develop with the support from both at home and abroad.

    Kami ngarepkeun pisan pikeun ngawangun kerjasama jangka panjang sareng saling nguntungkeun kalayan pembeli sareng sobat di panjuru
    dunya!