Cina NO HUB SML PIPE FITTINGS EN877 pabrik sareng pamasok | DINSEN
  • sns03
  • sns01
  • sns02
Serves premium cast iron solution providers.

TEU HUB SML PIPE FITTING EN877

Pedaran pondok:

Dinsen nyayogikeun pipa beusi tuang EN877 SML lengkep sareng perlengkapan ti DN 50 dugi ka DN 300.
Salian ti barang-barang fittings beusi tuang EN877 umum sapertos tikungan, dahan, tutup sareng réduksi, Dinsen ogé nyayogikeun perlengkapan khusus sapertos tikungan nganggo aksés panto, dahan anu nganggo aksés, pipa pondok nganggo panto sareng bubu anti-siphon sareng sajabana
Dibandingkeun sareng pipa plastik, pipa beusi tuang SML sareng pas gaduh seueur kaunggulan, sapertos ramah lingkungan sareng umur panjang, perlindungan seuneu, low noise, gampang dipasang sareng dijaga.
Fittings pipa beusi SML tuang internal sareng éksternal réngsé ku palapis epoxy coklat semu beureum pikeun nyegah tina fouling sareng korosi.
Jero sareng luar: epoxy cross-numbu, kandel min.60μm


Detil Produk

Urang tés unggal léngkah

Tanda Produk

Cina EN877 SML matak pipa beusi
ukuran: DN50-DN300
Standar EN877
Bahan Beusi kulawu
Aplikasi Drainase konstruksi, debit polusi, cai hujan cai hujan
Lukisan Jero sareng luar: epoxy cross-numbu, kandel min.60μm
istilah pamayaran: T / T, L / C, atanapi D / P
Kapasitas produksi 1500 ton / bulan
Waktos pangiriman 20-30 dinten, gumantung kana jumlah anjeun.
MOQ: 1 * 20 wadah
Fitur Datar sareng lempeng; kakuatan tinggi sareng kapadetan tanpa cacad; gampang dipasang sareng dijaga; umur panjang, tahan seuneu sareng tahan noise; perlindungan lingkungan

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 3-15042QJ55c43

    Dinsen Impex Corp mangrupikeun panyayogi profesional sareng pabrikan pikeun Cast Iron Pipa, Fittings, Couplings
    anu dianggo pikeun sistem solokan solokan gedong. Sadaya produk kami minuhan Amérika Serikat sareng
    standar
    Sateuacan nyayogikeun kami pastikeun yén pipa beusi tuang kuat sareng awét kalayan pangukuran anu akurat
    sareng umur jasa anu panjang. Tujuan Dinsen Impex Corp nyaéta nyayogikeun produk kalayan jasa anu pangsaéna, kualitas pangsaéna sareng
    harga kalapa sareng nyayogikeun syarat-syarat klien ti dalam sareng luar negeri. Kami yakin yén
    company will have a speed develop with the support from both at home and abroad.

    Kami ngarepkeun pisan pikeun ngawangun kerjasama jangka panjang sareng saling nguntungkeun kalayan pembeli sareng sobat di panjuru
    dunya!