Produsen lan pemasok pipa Jembatan EN877 BML | DINSEN
  • sns03
  • sns01
  • sns02
Serves premium cast iron solution providers.

Pipa Jembatan EN877 BML

Katrangan singkat:

DS MLB (BML) Pipa got jembatan duwe sipat khas kanggo nolak gas limbah asam, kabut uyah dalan, lan liya-liyane sing cocog kanggo sarat khusus ing bidang konstruksi jembatan, dalan, trowongan kanthi resistensi khas asap asap asam, dalan uyah lan sapiturute, MLB uga bisa digunakake kanggo instalasi lemah.

Bahan kasebut wesi wesi kanthi grafit serpihan saben EN 1561, paling ora EN-GJL-150. Lapisan ing njero DS MLB kanthi lengkap nemoni EN 877; lapisan njaba cocog karo konstruksi baja 4 ZTV-ING, lampiran A, tabel A 4.3.2, bagean konstruksi no. 3.3.3. Ukuran nominal kalebu saka DN 100 nganti DN 500 utawa 600, dawane 3000mm.






Detail Produk

Kita nyoba saben langkah

Tag Produk

Pipa besi cor BML EN877
Ukuran :  DN40 nganti DN400, kalebu DN70 lan DE75 kanggo bagean pasar Eropa
Standar : EN877
Bahan : Wesi abu-abu
Aplikasi : Got konstruksi, sistem got jembatan, debit polusi, banyu udan banyu sampah
Lukisan : Outside:two-layer thermal spraying zinc coating min.40μm + cover two-components epoxy coating 80μm silvery grey(Color RAL 7001)

Ing njero: kekandelan epoxy sing gegandhengan salib min.120μm.

wektu pambayaran : T / T, L / C, utawa D / P
Kapasitas produksi : 1500 ton / wulan
Wektu kiriman : 20-30 dina, gumantung saka jumlah sampeyan.
MOQ : 1 * 20 wadhah
Fitur : Flat lan lurus; kekuwatan lan kerapatan sing dhuwur tanpa cacat; gampang dipasang lan dijaga; umur dawa, tahan geni lan gangguan swara; pangayoman lingkungan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 3-15042QJ55c43

    Dinsen Impex Corp. minangka pemasok profesional lan pabrikan kanggo Cast Iron Pipe, Fittings, Couplings
    sing digunakake kanggo sistem bangunan saluran pembuangan. Kabeh produk kita ketemu USA lan
    standar
    Sadurunge nyedhiyakake, kita priksa manawa pipa besi cor kuwat lan awet kanthi pangukuran sing akurat
    lan umur kerja sing dawa. Tujuan Dinsen Impex Corp yaiku nyedhiyakake produk kanthi layanan paling apik, kualitas paling apik lan
    rega sing kompetitif lan nyukupi kebutuhan klien saka njero negeri lan luar negeri. Kita yakin manawa
    company will have a speed develop with the support from both at home and abroad.

    Kita ngarep-arep banget supaya bisa kerja sama jangka panjang lan saling nguntungake karo para pembeli lan kanca
    ing saindenging jagad!