Pabrik pipa beusi Cina EN877 TML matak sareng pemasok | DINSEN
  • sns03
  • sns01
  • sns02
Serves premium cast iron solution providers.

Pipa beusi tuang EN877 TML

Pedaran pondok:

Pipa beusi tuang EN877 TML
Ukuran: DN40 dugi ka DN400, kalebet DN70 sareng DE75 pikeun bagian pasar Éropa
Standar: EN877
Bahan:
Aplikasi
Lukisan:
Diluar pipa nyaéta palapis seng séng termal min.130g / m² + jaket luhur epoxy coklat résin min.60μm (anjeun sarat)
di jero pipa nu geus pinuh cross-numbu epoxy, ketebalan min.120μm
istilah pembayaran: T / T, L / C, atawa D / P
Produksi kapasitas: 1500 ton / bulan
Waktos pangiriman: 20-30 dinten, gumantung kana kuantitas anjeun.
MOQ: 1 * 20 wadah
Fitur: Datar sareng lempeng; kakuatan tinggi sareng kapadetan tanpa cacad; gampang dipasang sareng dijaga; umur panjang, tahan seuneu sareng tahan noise; perlindungan lingkungan


Detil Produk

Urang tés unggal léngkah

Tanda Produk

Pipa beusi tuang TML EN877
Ukuran:  DN40 ka DN400, kalebet DN70 sareng DE75 pikeun bagéan pasar Éropa
Standar EN877
Bahan Beusi kulawu
Aplikasi Drainase konstruksi, debit polusi, cai hujan cai hujan
Lukisan Jero: epoxy cross-numbu, ketebalan min.120μmOside: panyalindungan séng semprot termal min.130g / m² + top coat coklat epoxy résin
istilah pamayaran: T / T, L / C, atanapi D / P
Kapasitas produksi 1500 ton / bulan
Waktos pangiriman 20-30 dinten, gumantung kana jumlah anjeun.
MOQ: 1 * 20 wadah
Fitur Datar sareng lempeng; kakuatan tinggi sareng kapadetan tanpa cacad; gampang dipasang sareng dijaga; umur panjang, tahan seuneu sareng tahan noise; perlindungan lingkungan

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 3-15042QJ55c43

    Dinsen Impex Corp mangrupikeun panyayogi profesional sareng pabrikan pikeun Cast Iron Pipa, Fittings, Couplings
    anu dianggo pikeun sistem solokan solokan gedong. Sadaya produk kami minuhan Amérika Serikat sareng
    standar
    Sateuacan nyayogikeun kami pastikeun yén pipa beusi tuang kuat sareng awét kalayan pangukuran anu akurat
    sareng umur jasa anu panjang. Tujuan Dinsen Impex Corp nyaéta nyayogikeun produk kalayan jasa anu pangsaéna, kualitas pangsaéna sareng
    harga kalapa sareng nyayogikeun syarat-syarat klien ti dalam sareng luar negeri. Kami yakin yén
    company will have a speed develop with the support from both at home and abroad.

    Kami ngarepkeun pisan pikeun ngawangun kerjasama jangka panjang sareng saling nguntungkeun kalayan pembeli sareng sobat di panjuru
    dunya!