• Pankarta për produktin
 • Shitje e nxehtë gize me cilësi të lartë DA-DO21001 / 25001/29001

  Shitje e nxehtë gize me cilësi të lartë DA-DO21001 / 25001/29001

  E bërë me gize të rëndë, furra Hollandeze mban nxehtësinë mirë dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë, Nxehtësia përhapet plotësisht në bazën e saj të gjerë dhe të sheshtë dhe deri në anët e larta për rezultate optimale të gatimit. Edhe më shumë, ajo vjen me një fund smalt që nuk do të reagojë ndaj ushqimit. Kjo ndihmon në sigurimin e aromave të pastra dhe e bën tenxheren një zgjedhje të shkëlqyeshme për marinimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimit.
  Furra Hollandeze është e dashur për dizajnin e përsosur dhe mbajtjen e jashtëzakonshme të nxehtësisë që bllokohet nga lagështia dhe aroma për të prodhuar rezultate superiore nga sobë në furrë në tryezë. Krijuar për breza të tërë qëndrueshmërie, smalt i pastër porcelani i pastër i lehtë nuk kërkon erëza, minimizon ngjitjen dhe është i sigurt për larjen e enëve.
 • Enë gatimi për shitje të nxehtë 2020-eko-miqësore DA-DO10001 / 13001/14001

  Enë gatimi për shitje të nxehtë 2020-eko-miqësore DA-DO10001 / 13001/14001

  E bërë me gize të rëndë, furra Hollandeze mban nxehtësinë mirë dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë, Nxehtësia përhapet plotësisht në bazën e saj të gjerë dhe të sheshtë dhe deri në anët e larta për rezultate optimale të gatimit. Edhe më shumë, ajo vjen me një fund smalt që nuk do të reagojë ndaj ushqimit. Kjo ndihmon në sigurimin e aromave të pastra dhe e bën tenxheren një zgjedhje të shkëlqyeshme për marinimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimit.
  Furra Hollandeze është e dashur për dizajnin e përsosur dhe mbajtjen e jashtëzakonshme të nxehtësisë që bllokohet nga lagështia dhe aroma për të prodhuar rezultate superiore nga sobë në furrë në tryezë. Krijuar për breza të tërë qëndrueshmërie, smalt i pastër porcelani i pastër i lehtë nuk kërkon erëza, minimizon ngjitjen dhe është i sigurt për larjen e enëve.
 • Shitje e nxehtë 2020 me cilësi të lartë gize DA-DO23001

  Shitje e nxehtë 2020 me cilësi të lartë gize DA-DO23001

  E bërë me gize të rëndë, furra Hollandeze mban nxehtësinë mirë dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë, Nxehtësia përhapet plotësisht në bazën e saj të gjerë dhe të sheshtë dhe deri në anët e larta për rezultate optimale të gatimit. Edhe më shumë, ajo vjen me një fund smalt që nuk do të reagojë ndaj ushqimit. Kjo ndihmon në sigurimin e aromave të pastra dhe e bën tenxheren një zgjedhje të shkëlqyeshme për marinimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimit.
  Furra Hollandeze është e dashur për dizajnin e përsosur dhe mbajtjen e jashtëzakonshme të nxehtësisë që bllokohet nga lagështia dhe aroma për të prodhuar rezultate superiore nga sobë në furrë në tryezë. Krijuar për breza të tërë qëndrueshmërie, smalt i pastër porcelani i pastër i lehtë nuk kërkon erëza, minimizon ngjitjen dhe është i sigurt për larjen e enëve.
 • Enë gatimi me cilësi të lartë hekuri DA-C25001 / 29001/33001/37001

  Enë gatimi me cilësi të lartë hekuri DA-C25001 / 29001/33001/37001

  E bërë me gize të rëndë, furra Hollandeze mban nxehtësinë mirë dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë, Nxehtësia përhapet plotësisht në bazën e saj të gjerë dhe të sheshtë dhe deri në anët e larta për rezultate optimale të gatimit. Edhe më shumë, ajo vjen me një fund smalt që nuk do të reagojë ndaj ushqimit. Kjo ndihmon në sigurimin e aromave të pastra dhe e bën tenxheren një zgjedhje të shkëlqyeshme për marinimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimit.
  Furra Hollandeze është e dashur për dizajnin e përsosur dhe mbajtjen e jashtëzakonshme të nxehtësisë që bllokohet nga lagështia dhe aroma për të prodhuar rezultate superiore nga sobë në furrë në tryezë. Krijuar për breza të tërë qëndrueshmërie, smalt i pastër porcelani i pastër i lehtë nuk kërkon erëza, minimizon ngjitjen dhe është i sigurt për larjen e enëve.
 • Shitje e nxehtë e hekurit të hedhur eko-miqësor DA-DO27002

  Shitje e nxehtë e hekurit të hedhur eko-miqësor DA-DO27002

  E bërë me gize të rëndë, furra Hollandeze mban nxehtësinë mirë dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë, Nxehtësia përhapet plotësisht në bazën e saj të gjerë dhe të sheshtë dhe deri në anët e larta për rezultate optimale të gatimit. Edhe më shumë, ajo vjen me një fund smalt që nuk do të reagojë ndaj ushqimit. Kjo ndihmon në sigurimin e aromave të pastra dhe e bën tenxheren një zgjedhje të shkëlqyeshme për marinimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimit.
  Furra Hollandeze është e dashur për dizajnin e përsosur dhe mbajtjen e jashtëzakonshme të nxehtësisë që bllokohet nga lagështia dhe aroma për të prodhuar rezultate superiore nga sobë në furrë në tryezë. Krijuar për breza të tërë qëndrueshmërie, smalt i pastër porcelani i pastër i lehtë nuk kërkon erëza, minimizon ngjitjen dhe është i sigurt për larjen e enëve.
 • Enë gatimi prej gize DA-C27002 30003 37001 të prodhuara në Kinë

  Enë gatimi prej gize DA-C27002 30003 37001 të prodhuara në Kinë

  E bërë me gize të rëndë, furra Hollandeze mban nxehtësinë mirë dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë, Nxehtësia përhapet plotësisht në bazën e saj të gjerë dhe të sheshtë dhe deri në anët e larta për rezultate optimale të gatimit. Edhe më shumë, ajo vjen me një fund smalt që nuk do të reagojë ndaj ushqimit. Kjo ndihmon në sigurimin e aromave të pastra dhe e bën tenxheren një zgjedhje të shkëlqyeshme për marinimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimit.
  Furra Hollandeze është e dashur për dizajnin e përsosur dhe mbajtjen e jashtëzakonshme të nxehtësisë që bllokohet nga lagështia dhe aroma për të prodhuar rezultate superiore nga sobë në furrë në tryezë. Krijuar për breza të tërë qëndrueshmërie, smalt i pastër porcelani i pastër i lehtë nuk kërkon erëza, minimizon ngjitjen dhe është i sigurt për larjen e enëve.
 • Enë gatimi prej gize DA-DO24007 / 26007 shitje e nxehtë eko-miqësore 2020

  Enë gatimi prej gize DA-DO24007 / 26007 shitje e nxehtë eko-miqësore 2020

  E bërë me gize të rëndë, furra Hollandeze mban nxehtësinë mirë dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë, Nxehtësia përhapet plotësisht në bazën e saj të gjerë dhe të sheshtë dhe deri në anët e larta për rezultate optimale të gatimit. Edhe më shumë, ajo vjen me një fund smalt që nuk do të reagojë ndaj ushqimit. Kjo ndihmon në sigurimin e aromave të pastra dhe e bën tenxheren një zgjedhje të shkëlqyeshme për marinimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimit.
  Furra Hollandeze është e dashur për dizajnin e përsosur dhe mbajtjen e jashtëzakonshme të nxehtësisë që bllokohet nga lagështia dhe aroma për të prodhuar rezultate superiore nga sobë në furrë në tryezë. Krijuar për breza të tërë qëndrueshmërie, smalt i pastër porcelani i pastër i lehtë nuk kërkon erëza, minimizon ngjitjen dhe është i sigurt për larjen e enëve.
 • Enë gatimi prej gize me cilësi të lartë DA-DO19001 / 20001/21002/24001/27002/27003

  Enë gatimi prej gize me cilësi të lartë DA-DO19001 / 20001/21002/24001/27002/27003

  E bërë me gize të rëndë, furra Hollandeze mban nxehtësinë mirë dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë, Nxehtësia përhapet plotësisht në bazën e saj të gjerë dhe të sheshtë dhe deri në anët e larta për rezultate optimale të gatimit. Edhe më shumë, ajo vjen me një fund smalt që nuk do të reagojë ndaj ushqimit. Kjo ndihmon në sigurimin e aromave të pastra dhe e bën tenxheren një zgjedhje të shkëlqyeshme për marinimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimit.
  Furra Hollandeze është e dashur për dizajnin e përsosur dhe mbajtjen e jashtëzakonshme të nxehtësisë që bllokohet nga lagështia dhe aroma për të prodhuar rezultate superiore nga sobë në furrë në tryezë. Krijuar për breza të tërë qëndrueshmërie, smalt i pastër porcelani i pastër i lehtë nuk kërkon erëza, minimizon ngjitjen dhe është i sigurt për larjen e enëve.
 • Hekuri DA-DO32002 / DA-DO34001 DISA kushton eko-miqësor

  Hekuri DA-DO32002 / DA-DO34001 DISA kushton eko-miqësor

  E bërë me gize të rëndë, furra Hollandeze mban nxehtësinë mirë dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë, Nxehtësia përhapet plotësisht në bazën e saj të gjerë dhe të sheshtë dhe deri në anët e larta për rezultate optimale të gatimit. Edhe më shumë, ajo vjen me një fund smalt që nuk do të reagojë ndaj ushqimit. Kjo ndihmon në sigurimin e aromave të pastra dhe e bën tenxheren një zgjedhje të shkëlqyeshme për marinimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimit.
  Furra Hollandeze është e dashur për dizajnin e përsosur dhe mbajtjen e jashtëzakonshme të nxehtësisë që bllokohet nga lagështia dhe aroma për të prodhuar rezultate superiore nga sobë në furrë në tryezë. Krijuar për breza të tërë qëndrueshmërie, smalt i pastër porcelani i pastër i lehtë nuk kërkon erëza, minimizon ngjitjen dhe është i sigurt për larjen e enëve.
 • Enë gatimi për shitje të nxehtë me cilësi të lartë DA-DO32001

  Enë gatimi për shitje të nxehtë me cilësi të lartë DA-DO32001

  E bërë me gize të rëndë, furra Hollandeze mban nxehtësinë mirë dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë, Nxehtësia përhapet plotësisht në bazën e saj të gjerë dhe të sheshtë dhe deri në anët e larta për rezultate optimale të gatimit. Edhe më shumë, ajo vjen me një fund smalt që nuk do të reagojë ndaj ushqimit. Kjo ndihmon në sigurimin e aromave të pastra dhe e bën tenxheren një zgjedhje të shkëlqyeshme për marinimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimit.
  Furra Hollandeze është e dashur për dizajnin e përsosur dhe mbajtjen e jashtëzakonshme të nxehtësisë që bllokohet nga lagështia dhe aroma për të prodhuar rezultate superiore nga sobë në furrë në tryezë. Krijuar për breza qëndrueshmërie, smalt i pastër porcelani i pastër i lehtë nuk kërkon erëza, minimizon ngjitjen dhe është i sigurt për larjen e enëve.
 • Enë gatimi për shitje të nxehtë me cilësi të lartë DA-DO24002

  Enë gatimi për shitje të nxehtë me cilësi të lartë DA-DO24002

  E bërë me gize të rëndë, furra Hollandeze mban nxehtësinë mirë dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë, Nxehtësia përhapet plotësisht në bazën e saj të gjerë dhe të sheshtë dhe deri në anët e larta për rezultate optimale të gatimit. Edhe më shumë, ajo vjen me një fund smalt që nuk do të reagojë ndaj ushqimit. Kjo ndihmon në sigurimin e aromave të pastra dhe e bën tenxheren një zgjedhje të shkëlqyeshme për marinimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimit.
  Furra Hollandeze është e dashur për dizajnin e përsosur dhe mbajtjen e jashtëzakonshme të nxehtësisë që bllokohet nga lagështia dhe aroma për të prodhuar rezultate superiore nga sobë në furrë në tryezë. Krijuar për breza të tërë qëndrueshmërie, smalt i pastër porcelani i pastër i lehtë nuk kërkon erëza, minimizon ngjitjen dhe është i sigurt për larjen e enëve.
 • Shitje e nxehtë enë gatimi DA-DO25002 / 27001

  Shitje e nxehtë enë gatimi DA-DO25002 / 27001

  E bërë me gize të rëndë, furra Hollandeze mban nxehtësinë mirë dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë, Nxehtësia përhapet plotësisht në bazën e saj të gjerë dhe të sheshtë dhe deri në anët e larta për rezultate optimale të gatimit. Edhe më shumë, ajo vjen me një fund smalt që nuk do të reagojë ndaj ushqimit. Kjo ndihmon në sigurimin e aromave të pastra dhe e bën tenxheren një zgjedhje të shkëlqyeshme për marinimin, gatimin dhe ruajtjen e ushqimit.
  Furra Hollandeze është e dashur për dizajnin e përsosur dhe mbajtjen e jashtëzakonshme të nxehtësisë që bllokohet nga lagështia dhe aroma për të prodhuar rezultate superiore nga sobë në furrë në tryezë. Krijuar për breza të tërë qëndrueshmërie, smalt i pastër porcelani i pastër i lehtë nuk kërkon erëza, minimizon ngjitjen dhe është i sigurt për larjen e enëve.
12 Tjetra> >> Faqja 1/2