• sns03
  • sns01
  • sns02
Serves premium cast iron solution providers.

Pipa Ngalereskeun sareng clamp dukungan

  • GABUNG GAMPANG Gancang & AKSESARI

    GABUNG GAMPANG Gancang & AKSESARI

    Ngaran: tuang pipa beusi fittings kopling gancang SML
    Ukuran: DN40-300
    Bahan: stainless steel
    Standar:
    instalasi
    Paket: peti kai
    Pangiriman: ku
    kahirupan

    Tipe B: gandeng gancang
    Ukuran: DN40 dugi DN200
  • Pakem kerah

    Pakem kerah

    Ngaran: cor pipa beusi Kopling no-hub pikeun sml
    Ukuran: DN40-300
    Bahan: stainless steel
    Standar: EN877
    instalasi
    Paket: kotak
    Pangiriman: ku
    rak: 50 taun
  • Kopling konfix

    Kopling konfix

    Ngaran: Kopling Konfix
    Jerman
    Bahan: EPDM
    Bahan ngonci bagian: W2, cacing benang penjepit stainless steel 1.4016, sekrup bebas tina
    ukuran
    Tork: ca.
    : Kanggo nyambungkeun pipa SML sareng alat-alat sareng sistem pipa anu sanés (bahan)
  • EN877 jepitan

    EN877 jepitan

    Ngaran: cor beusi pipa beusi clamp
    Ukuran: DN40-300
    Bahan: stainless steel
    Standar: EN877
    instalasi
    Paket
    Pangiriman: ku
    rak: 50 taun
  • Gandeng CHA CV

    Gandeng CHA CV

    Ngaran: cor pipa beusi Kopling no-hub pikeun sml
    Ukuran: DN40-300
    Bahan: stainless steel
    Standar: EN877
    instalasi
    Paket: kotak
    Pangiriman: ku
    rak: 50 taun
  • Clamp beurat

    Clamp beurat

    Ngaran: tuang pipa beusi fittings clamp beurat
    Ukuran: DN40-300
    Bahan: stainless steel
    Standar: EN877
    instalasi
    Paket
    Pangiriman: ku
    rak: 50 taun