• sns03
 • sns01
 • sns02
Serves premium cast iron solution providers.

Поправање на цевки и прицврстувач за поддршка

 • РАЗИВЕН СПОРЕДЕН ДЕЛОВЕН И ПРИДВИД

  РАЗИВЕН СПОРЕДЕН ДЕЛОВЕН И ПРИДВИД

  Име: приклучоци за цевки од леано железо брза спојка SML
  Големина: DN40-300
  Материјал: нерѓосувачки челик
  Стандард:
  инсталација
  Пакет: дрвен гајба
  Испорака: по море
  Рок на траење: 50 години

  Тип Б: брза спојка
  Големина: DN40 до DN200
 • Зафат за јака

  Зафат за јака

  Име: цевка од леано железо
  Спој
  Материјал: нерѓосувачки челик
  Стандард: EN877
  инсталација: дренажна цевка SML цевка
  Пакет: кутија
  Испорака: по морски
  век Рок на траење: 50 години
 • Спојка на Конфикс

  Спојка на Конфикс

  Име: Спојка на Konfix
  Германски
  Материјал: EPDM
  Делови за заклучување на материјал: W2, нерѓосувачки челик стегач со конец за црви 1.4016, завртка без хром
  Големина на завртката: завртка со пресек, ширина 7
  Вртежен момент: ca.
  : За поврзување на SML цевки и приклучоци со други системи на цевки (материјали)
 • Стеги EN877

  Стеги EN877

  Име: стеги за приклучоци за цевки од леано железо SML
  Спој
  Материјал: нерѓосувачки челик
  Стандард: EN877
  инсталација
  Пакет: дрвен гајба
  Испорака: по морски
  век Рок на траење: 50 години
 • CHA CV спојка

  CHA CV спојка

  Име: цевка од леано железо
  Спој
  Материјал: нерѓосувачки челик
  Стандард: EN877
  инсталација: дренажна цевка SML цевка
  Пакет: кутија
  Испорака: по морски
  век Рок на траење: 50 години
 • Тешка стегалка

  Тешка стегалка

  Име: тешка стегалка за цевки од леано железо SML
  Спој
  Материјал: нерѓосувачки челик
  Стандард: EN877
  инсталација
  Пакет: дрвен гајба
  Испорака: по морски
  век Рок на траење: 50 години