• linkedin
  • facebook
  • Cicëroj
Shërben ofruesit e zgjidhjeve premium prej gize.
Lidhje
  • tuba-2
  • tuba-3
  • tuba-1

14 vjet shërbim ndaj klientit të Hongkong dhe Macau

10 vjet shërbim ndaj klientit evropian

10 vjet shërbim ndaj klientit rus

Dinsen Impex Corp nuk është vetëm e përkushtuar të ofrojë zgjidhje për tubat dhe pajisjet e kullimit prej gize për projektimin, prodhimin dhe shitjet me shumicë të sistemit të kullimit, por gjithashtu ofron zgjidhje OEM, ODM për derdhjen e produkteve, tubave dhe pajisjeve.

Me pajisje moderne, pajisje testimi me gamën e plotë dhe pajisje miqësore me mjedisin, ne kryejmë kontrollin e prodhimit në fabrikë në mënyrë rigoroze në përputhje me sistemin e menaxhimit të cilësisë ISO9001 për të garantuar cilësinë në përputhje me BS EN877/DIN EN877 (DIN 19522), ISO6594, ASTM A888, EN545 EN598 etj.

Deri në vitin 2022, tubat e tokës dhe pajisjet e tubave prej gize DS, si dhe pa bashkim tubash shpërndarës, shpërndahen në më shumë se 30 vende si Gjermania, Britania e Madhe, Franca, Norvegjia, Suedia, Rusia, SHBA etj. Duke punuar bashkëpunim strategjik me klientët dhe shkritoret, Tubat DS DINSEN SML bëhen gjithnjë e më të njohura në tregun global.

Dhe ne fillojmë të punojmë si një prodhues/furnizues/furnizues profesionist i tubave prej gize në Kinë me shumicë të tubave dhe pajisjeve me një ndalesë në Kinë. Dinsen synon të mësojë nga ndërmarrjet e famshme botërore si Saint Gobain për t'u bërë një kompani e përgjegjshme dhe e besueshme në Kinë për të vazhduar punën për të përmirësuar jetën e qenieve njerëzore.

Komunikimi i sinqertë, shërbimet profesionale, rrisin cilësinë e jetës njerëzore