• Banner o produktu

Co hledat při nákupu nejlepší holandské trouby

Při nákupu holandské trouby budete nejprve chtít zvážit nejlepší velikost pro vaše potřeby. Nejoblíbenější velikosti interiérů se pohybují mezi 5 a 7 litry, ale můžete najít produkty od 3 litrů až po 13. Pokud máte tendenci připravovat velké sváteční pokrmy se spoustou grubu pro vaši širší rodinu, může být větší holandská trouba dobře ti sloužit. Mějte na paměti, že větší hrnce budou docela těžké (zvláště když jsou plné jídla).

Když už mluvíme o hmotnosti, holandské pece mají mít silné stěny, takže se nevyhýbejte produktům, které se zdají trochu těžké. Můžete také vidět kulaté a oválné holandské pece a nejlepší volba zde závisí na tom, jak ji plánujete použít. Pokud hodně vaříte nebo smažete, smažete a opékáte varnou desku, držte se kulatého modelu, protože lépe zapadne na hořák. Některé kulaté modely se nazývají „dvojité holandské pece“, kde je víko dostatečně hluboké, aby se dalo použít jako pánev!

Nakonec je obecně lepší zvolit holandskou troubu, která je krátká a tlustá, spíše než hubená a vyšší (ačkoli dvojitá holandská trouba bude obvykle o něco vyšší než běžná holandská trouba). Proč? Široký průměr vám poskytne větší vnitřní povrch hnědého jídla a také vám může ušetřit čas rychlým vařením nebo smažením ingrediencí.

Přečetli jsme si desítky recenzí pro každý produkt, porovnali jsme ceny a specifikace produktu a samozřejmě jsme čerpali z našich vlastních zkušeností s pečením v kuchyni. Bez ohledu na vaše potřeby na tomto webu určitě najdete nejlepší holandskou troubu, kterou budeme pravidelně aktualizovat.

 gg7131


Čas zveřejnění: 13. července 2020