• Διαφήμιση σχετικά με το προϊόν

Τι να προσέξετε όταν αγοράζετε τον καλύτερο ολλανδικό φούρνο

Όταν ψωνίζετε για έναν ολλανδικό φούρνο, θα θελήσετε πρώτα να εξετάσετε το καλύτερο μέγεθος για τις ανάγκες σας. Τα πιο δημοφιλή μεγέθη εσωτερικού χώρου κυμαίνονται μεταξύ 5 και 7 λίτρων, αλλά μπορείτε να βρείτε προϊόντα τόσο μικρά όσο 3 λίτρα ή έως και 13. Εάν έχετε την τάση να κάνετε μεγάλα γεύματα διακοπών με μεγάλη ποσότητα για την εκτεταμένη οικογένειά σας, ένας μεγαλύτερος ολλανδικός φούρνος μπορεί να σε εξυπηρετήσω καλά. Λάβετε υπόψη ότι τα μεγαλύτερα δοχεία θα είναι αρκετά βαριά (ειδικά όταν είναι γεμάτα με φαγητό).

Μιλώντας για το βάρος, οι ολλανδικοί φούρνοι υποτίθεται ότι έχουν παχιά τοιχώματα, οπότε μην αποφεύγετε τα προϊόντα που φαίνονται λίγο βαριά. Μπορεί επίσης να δείτε στρογγυλούς έναντι οβάλ ολλανδικούς φούρνους και η καλύτερη επιλογή εδώ εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύετε να τον χρησιμοποιήσετε. Εάν κάνετε πολύ μαγειρική ή τηγάνισμα στο φούρνο, σοτάρετε και μαυρίσετε, κολλήστε με ένα στρογγυλό μοντέλο, καθώς θα ταιριάζει καλύτερα στον καυστήρα. Μερικά στρογγυλά μοντέλα είναι αυτά που ονομάζονται «διπλοί ολλανδικοί φούρνοι», όπου το καπάκι είναι αρκετά βαθύ για να χρησιμοποιηθεί ως κατσαρόλα!

Τέλος, είναι γενικά καλύτερο να επιλέξετε έναν ολλανδικό φούρνο που είναι κοντός και ανθεκτικός, παρά έναν που είναι κοκαλιάρικο και ψηλότερο (αν και ένας διπλός ολλανδικός φούρνος θα είναι συνήθως λίγο ψηλότερος από έναν κανονικό ολλανδικό φούρνο). Γιατί; Η μεγάλη διάμετρος σας δίνει περισσότερη εσωτερική επιφάνεια για καφέ τρόφιμα και μπορεί επίσης να σας εξοικονομήσει χρόνο μαγειρεύοντας ή τηγανίζοντας τα συστατικά πιο γρήγορα.

Διαβάζουμε δεκάδες κριτικές για κάθε προϊόν, συγκρίναμε τις τιμές και τις προδιαγραφές των προϊόντων και, φυσικά, αντλήσαμε από τη δική μας δοκιμαστική κουζίνα. Ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας, σίγουρα θα βρείτε τον καλύτερο ολλανδικό φούρνο σε αυτόν τον ιστότοπο, τον οποίο θα ενημερώνουμε τακτικά.

 gg7131


Ώρα μετά: 13 Ιουλίου-2020