• Pasica o izdelku

Na kaj je treba biti pozoren pri nakupu najboljše nizozemske pečice

Ko kupujete nizozemsko pečico, boste najprej želeli razmisliti o najboljši velikosti za vaše potrebe. Najbolj priljubljene notranje velikosti so med 5 in 7 kvartov, vendar lahko najdete izdelke, ki so majhni od 3 kvarte ali pa tudi do 13. Če za svojo širšo družino pripravljate velike praznične obroke z veliko kruha, bi lahko prišla do večje nizozemske peči. dobro vam služil. Upoštevajte le, da bodo večji lonci precej težki (še posebej, če bodo polni hrane).

Če govorimo o teži, naj bi bile nizozemske pečice debele stene, zato se ne izogibajte izdelkom, ki se zdijo nekoliko težki. Morda boste videli tudi okrogle in ovalne nizozemske pečice, najboljša možnost pa je odvisna od tega, kako jo nameravate uporabiti. Če veliko kuhate ali cvrtite, štedite in pečete v pečici, se držite okroglega modela, saj bo bolje prilegal gorilniku. Nekateri okrogli modeli so tako imenovani "dvojne nizozemske pečice", kjer je pokrov dovolj globok, da ga lahko uporabite kot ponev!

Končno je na splošno bolje izbrati nizozemsko pečico, ki je kratka in močna, namesto tiste, ki je tanka in višja (čeprav je dvojna nizozemska peč običajno višja od običajne nizozemske pečice). Zakaj? Širok premer vam daje večjo notranjo površino za rjavo hrano, prihrani pa vam lahko tudi čas hitrejšega kuhanja ali cvrtja sestavin.

Za vsak izdelek smo prebrali na desetine pregledov, primerjali cene in specifikacije izdelkov ter seveda črpali iz lastnih testnih kuhinjskih izkušenj s peko. Ne glede na vaše potrebe boste na tem spletnem mestu zagotovo našli najboljšo nizozemsko pečico, ki jo bomo redno posodabljali.

 gg7131


Čas objave: 13. julij 2020