• Natpis o proizvodu

Na što treba paziti kada kupujete najbolju nizozemsku pećnicu

Kada kupujete nizozemsku pećnicu, prvo ćete htjeti razmotriti najbolju veličinu za svoje potrebe. Najpopularnije veličine unutrašnjosti su između 5 i 7 kvarta, ali možete pronaći proizvode od 3 kvarta ili do 13. Ako za svoju širu obitelj radite velike blagdanske obroke s puno krupice, veća nizozemska pećnica dobro vam služiti. Samo imajte na umu da će veći lonci biti prilično teški (pogotovo kad su puni hrane).

Kad smo već kod težine, nizozemske pećnice trebale bi imati debele stijenke, zato nemojte bježati od proizvoda koji se čine pomalo teškim. Možda ćete vidjeti i okrugle i ovalne nizozemske peći, a najbolja opcija ovdje ovisi o tome kako ga planirate koristiti. Ako puno kuhate ili pržite, pečete, pečete i pečete u pećnici, držite se okruglog modela jer će bolje stati na plamenik. Neki okrugli modeli su ono što se naziva "dvostruke nizozemske peći", gdje je poklopac dovoljno dubok da se može koristiti kao tava!

Napokon, općenito je bolje odabrati nizozemsku pećnicu koja je kratka i stasita, a ne mršavu i višu (iako će dvostruka nizozemska pećnica obično biti malo viša od obične nizozemske pećnice). Zašto? Široki promjer daje vam veću unutarnju površinu smeđe hrane, a može vam uštedjeti i vrijeme bržim kuhanjem ili prženjem sastojaka.

Pročitali smo desetke recenzija za svaki proizvod, uspoređivali cijene i specifikacije proizvoda i, naravno, izvukli iz vlastitih testnih kuhinjskih iskustava. Bez obzira na vaše potrebe, zasigurno ćete na ovom web mjestu pronaći najbolju nizozemsku pećnicu koju ćemo redovito ažurirati.

 gg7131


Vrijeme objavljivanja: srpanj-13-2020