• Bänner toote kohta

20141106-malmist-müüt-1-pöial-1500xauto-4147251

Järgige neid malmist puhastamise parimaid tavasid, et malm küpseks põlvede kaupa.

Malmi puhastamine on lihtne. Meie arvates on teie malmist kõik vajalik kuum vesi, kalts või tugev paberrätik ja väike küünarnukirasv. Hoidke eemal koorimispatjadest, terasvillast ja abrasiivsetest puhastusvahenditest, nagu näiteks Barkeeper's Friend, kuna need puhastavad tõenäoliselt maitsestamist, välja arvatud juhul, kui plaanite pärast puhastamist loomulikult uuesti maitsestada.

Palju vaieldakse selle üle, kas kasutada malmi seepi või mitte. Kui teil tekib mõni karm mustus või tunnete end pisut seebi abil lihtsalt mugavamalt, minge selle juurde. Te ei tee midagi haiget. Lihtsalt ärge kastke oma panni seebivees. Kordame seda: ärge kunagi kastke oma pannil kraanikaussi. Lühidalt tuleks kasutada vett ja seejärel tuleks pann täielikult kuivada. Mõnele inimesele meeldib pärast pesemist ja kuivatamist oma pann pliidil soojendada, et olla kindel, et see on täiesti kuiv, ja see pole halb mõte.

Samm sammu haaval:

  1. Laske oma pannil jahtuda.
  2. Asetage see kraanikaussi kuuma jooksva vee alla. Kui soovite, lisage väike kogus õrna nõudeseepi.
  3. Toidujäägid nühkige tugeva paberrätiku, pehme käsna või nõudepintsliga ja loputage hoolikalt. Tühjad abrasiivpuhastusvahendid ja küürimispadjad.
  4. Roostetamise vältimiseks kuivatage oma pann viivitamatult ja täielikult.
  5. Asetage kastrul mõneks minutiks madalale kuumusele, veendumaks, et see on täielikult kuiv.

Ärge kunagi pange oma pannid nõudepesumasinasse. See jääks ilmselt ellu, kuid me ei soovita seda.


Postituse aeg: aprill-10-2020