• Reklāmkarogs par produktu

20141106-čuguna-mīts-1-īkšķis-1500xauto-4147251

Ievērojiet šo čuguna tīrīšanas labāko praksi, lai jūsu čuguns būtu gatavots paaudzēm.

Čuguna tīrīšana ir vienkārša. Mūsuprāt, karsts ūdens, lupata vai izturīgs papīra dvielis un nedaudz elkoņa tauku ir visas jūsu čuguna vajadzības. Palieciet prom no mazgāšanas spilventiņiem, tērauda vilnas un abrazīviem tīrīšanas līdzekļiem, piemēram, Barkeeper's Friend, jo tie, iespējams, izberzēsies tieši garšvielu laikā, ja vien pēc tīrīšanas, protams, neplānojat atkārtoti garšvielas.

Ir daudz diskusiju par to, vai lietot ziepes uz čuguna. Ja jums rodas skarba putra vai jūs vienkārši jūtaties ērtāk, lietojot nedaudz ziepju, dodieties uz to. Jūs neko nesāpēsiet. Vienkārši nemērcējiet savu pannu ziepjūdenī. Mēs to atkārtosim: nekad nemērcējiet savu pannu izlietnē. Īsi jālieto ūdens, un tad pannu pilnībā jāizžāvē. Daži cilvēki pēc mazgāšanas un žāvēšanas labprāt silda pannu uz plīts, lai pārliecinātos, ka tā ir pilnīgi sausa, un tā nav slikta ideja.

Soli pa solim:

  1. Ļaujiet jūsu pannai atdzist.
  2. Novietojiet to izlietnē zem karsta tekoša ūdens. Ja vēlaties, pievienojiet nelielu daudzumu maigu trauku ziepēm.
  3. Ar izturīgu papīra dvieli, mīkstu sūkli vai trauku suku noslaukiet pārtikas atliekas un rūpīgi noskalojiet. Tukšie abrazīvie tīrīšanas līdzekļi un mazgāšanas spilventiņi.
  4. Nekavējoties nosusiniet pannu, lai nerūsētu.
  5. Uz dažām minūtēm novietojiet pannu uz lēnas uguns, lai pārliecinātos, ka tā ir pilnīgi sausa.

Nekad nelieciet pannu trauku mazgājamā mašīnā. Tas, iespējams, izdzīvotu, bet mēs to neiesakām.


Izlikšanas laiks: aprīlis-10-2020