• Reklaminė antraštė apie produktą

20141106-cast-iron-myth-1-thumb-1500xauto-4147251

Laikykitės šios geriausios ketaus valymo praktikos, kad jūsų ketaus kepimas būtų kartas kartas.

Ketaus valymas yra lengvas. Mūsų nuomone, visi ketaus poreikiai yra karštas vanduo, skudurėlis ar tvirtas popierinis rankšluostis ir šiek tiek alkūnių tepalo. Laikykitės atokiau nuo šveitimo pagalvėlių, plieninės vilnos ir abrazyvinių valiklių, tokių kaip „Barkeeper's Friend“, nes jie greičiausiai šveis per prieskonius, nebent, žinoma, valydami planuojate dar kartą pagardinti.

Daug diskutuojama, ar muilą naudoti ant ketaus, ar ne. Jei susiduriate su kieta nešvarumais arba paprasčiausiai jaučiatės patogiau su trupučiu muilo, eikite to. Nieko nepakenksite. Tiesiog nemirkykite savo keptuvės muiluotame vandenyje. Mes pakartosime tą vieną: niekada nemirkykite savo keptuvės kriauklėje. Reikėtų trumpai vartoti vandenį ir tada keptuvę visiškai išdžiovinti. Kai kurie žmonės po plovimo ir džiovinimo mėgsta pašildyti keptuvę ant viryklės, kad įsitikintų, jog ji visiškai sausa, ir tai nėra bloga idėja.

Žingsnis po žingsnio:

  1. Leiskite savo keptuvei atvėsti.
  2. Įdėkite jį į kriauklę po karštu tekančiu vandeniu. Jei norite, įpilkite nedidelį kiekį švelnaus indų muilo.
  3. Nuvalykite maisto likučius tvirtu popieriniu rankšluosčiu, minkšta kempine ar indų šepetėliu ir kruopščiai nuplaukite. Tuščios abrazyvinės valymo priemonės ir šveitimo priemonės.
  4. Nedelsdami išdžiovinkite keptuvę, kad išvengtumėte rūdžių.
  5. Keletą minučių padėkite keptuvę ant silpnos ugnies ir įsitikinkite, kad ji visiškai sausa.

Niekada nedėkite savo keptuvės į indaplovę. Tai tikriausiai išgyventų, bet mes to nerekomenduojame.


Skelbimo laikas: 2020 m. Balandžio 10 d