• Банер про товар

20141106-чавун-міф-1-великий палець-1500xauto-4147251

Дотримуйтесь цих найкращих практик для чищення чавуну, щоб зберегти час приготування чавуну поколіннями.

Чистити чавун легко. На нашу думку, гаряча вода, ганчірка або міцний паперовий рушник та трохи жиру для ліктя - це все, що вам потрібно. Тримайтеся подалі від чистячих майданчиків, сталевої вовни та абразивних засобів для чищення, таких як Barkeeper's Friend, оскільки вони, швидше за все, зможуть протертися через приправу, якщо ви не плануєте повторну приправу після очищення, звичайно.

Існує багато суперечок щодо того, чи використовувати мило на чавуні чи ні. Якщо ви зіткнулися з жорсткою брудом або просто почуваєте себе комфортніше з невеликою кількістю мила, спробуйте. Ви нічого не зачепите. Тільки не замочуйте сотейник у мильній воді. Ми повторимо це: ніколи не замочуйте сковороду в раковині. Воду слід використовувати короткочасно, а потім сковороду потрібно повністю висушити. Деякі люди люблять розігрівати свою сковороду на плиті після прання та сушіння, щоб переконатися, що вона повністю висохла, і це непогана ідея.

Крок за кроком:

  1. Дайте сотейнику охолонути.
  2. Помістіть його в раковину під гарячою проточною водою. Додайте невелику кількість ніжного мила для посуду, якщо хочете.
  3. Витріть залишки їжі міцним паперовим рушником, м’якою губкою або щіткою для посуду і ретельно промийте. Порожні абразивні засоби для чищення та начищення для чищення.
  4. Висушіть сковороду негайно і повністю, щоб уникнути іржі.
  5. Поставте свою сковороду на кілька хвилин на повільний вогонь, щоб переконатися, що вона повністю висохла.

Ніколи не кладіть сковороду в посудомийну машину. Це, мабуть, вижило б, але ми цього не рекомендуємо.


Час публікації: квітень-10-2020