• Banner e uiga i oloa

20141106-lafo-iron-myth-1-thumb-1500xauto-4147251

Mulimuli i nei faʻatinoga sili ona lelei mo le faʻamamaina o le uʻamea e teu ai au kuka uʻamea i augatupulaga.

E faʻamama le faʻamama uʻamea. I lo matou manatu, o le vai vevela, o se lapisi poʻo se pepa malo malosi, ma sina tulilima suauʻu o mea uma na e lafoina uʻamea manaʻomia. Aloese mai le sasaina o pads, uamea fulufulu mamoe ma abrasive cleaners pei Barkeeper's Friend ona latou ono ono olo i le taimi o le meaʻai, sei vagana ua e fuafua i le toe faʻalava pe a uma ona fufulu o le mea moni.

E tele finauga e uiga pe faʻaaoga le fasimoli i luga o le uʻamea. Afai e te taufetuli i se palapala malo faigata, pe na o lou lagonaina sili atu le toʻamalie i se tamai fasimoli, alu mo ia. E te le lavea se mea. Aua neʻi faʻasusu lou kalone i le vai fasimoli. O le a matou toe faia le tasi: aua le faʻasusu lou foloa i totonu o le tapu. E tatau ona faʻaalu puʻupu le vai ona faʻamamago atoa lea o le lapisi. O nisi tagata e fiafia e faʻamafanafana o latou lapisi i luga o le ogaumu pe a uma ona fufuluina ma mago ia mautinoa ua matua mago lava, ma e le o se leaga lenei manatu.

Laasaga i lea laasaga:

  1. Faataga lau peleete ia malulu.
  2. Tuu i totonu o le tapu i lalo o le vai tafe vevela. Faʻaopopo sina tamaʻi fasimoli agamalu pe a e manaʻo ai.
  3. 'Ave' ese ia otaota meaʻai i se solo solo malosi, omomi omomi poʻo se pulumu ipu ma fufulu faʻalelei. O se mea mama faʻamamā ma fufulu pads.
  4. Faʻamago nei lau lapisi i le taimi nei ma le atoa ina ia aloese mai le ele.
  5. Faʻamau lou lapisi i luga o le vevela maualalo mo ni nai minute ia e mautinoa ua matua mago atoa.

Aua neʻi e tuʻuina lou kalone i le masini fufulu ipu. Masalo e ola ae matou te le fautuaina.


Taimi Post: Ape-10-2020