• Banneri tuotteesta

20141106-cast-iron-myth-1-thumb-1500xauto-4147251

Noudata näitä valuraudan puhdistuksen parhaita käytäntöjä, jotta valurauta kypsyy sukupolvien ajan.

Valuraudan puhdistaminen on helppoa. Mielestämme kuuma vesi, rätti tai tukeva paperipyyhe ja pieni kyynärrasva ovat kaikki valurautasi tarpeita. Pysy kaukana hankaustyynyistä, teräsvillasta ja hankaavista puhdistusaineista, kuten Barkeeper's Friend, koska ne todennäköisesti kuuraavat läpi mausteen, ellet aio maustaa uudelleen puhdistuksen jälkeen tietysti.

Paljon keskustelua siitä, käytetäänkö saippuaa valurautaan vai ei. Jos törmäät kovaan likaan tai jos vain tunnet olosi mukavammaksi pienen saippuan kanssa, mene siihen. Et aio satuttaa mitään. Älä vain liota pannua saippuavedessä. Toistamme yhden: älä koskaan liota pannua pesuallas. Vettä tulisi käyttää lyhyesti ja sitten paistinpannu on kuivattava kokonaan. Jotkut ihmiset haluavat lämmittää paistinpannun liedellä pesun ja kuivumisen jälkeen varmistaakseen, että se on täysin kuiva, eikä tämä ole huono idea.

Askel askeleelta:

  1. Anna paistinpannun jäähtyä.
  2. Aseta se pesualtaaseen juoksevan veden alle. Lisää pieni määrä lempeä astiasaippua, jos haluat.
  3. Puhdista ruokajätteet tukevalla paperipyyhkeellä, pehmeällä sienellä tai astianharjalla ja huuhtele huolellisesti. Tyhjät hankaavat puhdistusaineet ja hankaustyynyt.
  4. Kuivaa paistinpannu välittömästi ja kokonaan ruostumisen välttämiseksi.
  5. Aseta pannu takaisin matalalle lämmölle muutamaksi minuutiksi varmistaaksesi, että se on täysin kuiva.

Älä koskaan laita paistinpannua astianpesukoneeseen. Se todennäköisesti selviää, mutta emme suosittele sitä.


Lähetysaika: 10.4.2020