• Bàner sobre el producte

th

Seguiu aquests consells de cuina per fer-ho bé cada vegada.

SEMPRE ESCALFEM

Preescalfeu sempre la paella durant 5-10 minuts a BAIX abans d’augmentar el foc o afegir cap menjar. Per provar si la paella és prou calenta, introduïu-hi unes gotes d’aigua. L’aigua hauria de grollar i ballar.

No preescalfeu la paella a foc mig o alt. Això és molt important i s'aplica no només al ferro colat, sinó també a les altres estris de cuina. Els canvis de temperatura molt ràpids poden fer que el metall es deformi. Comenceu per una temperatura baixa i aneu d’allà.

Escalfant els estris de cuina de ferro colat també s’assegurarà que els aliments arribin a una superfície de cocció ben escalfada, cosa que evita que s’enganxi i ajudi a la cocció antiadherent.

LA COMPETÈNCIA DELS INGREDIENTS

Voldreu fer servir una mica d’oli addicional quan cuineu en una paella nova per als primers 6-10 cuiners. Això ajudarà a construir una base més sòlida de condiments i evitarà que els aliments s’adhereixin a mesura que s’acumulin els condiments. Quan hàgiu acumulat la vostra base de condiments, trobareu que necessitareu poc o gens d’oli per evitar que s’enganxi.

Els ingredients àcids, com ara el vi, la salsa de tomàquet, són saborosos i s’eviten fins que el seu condiment estigui ben establert. Contràriament al que es creu, la cansalada és una opció terrible per cuinar primer en una nova paella. La cansalada i la resta de carns són molt àcides i eliminaran el vostre condiment. Tot i això, no us preocupeu si perdeu una mica de condiment, podeu retocar-lo fàcilment més tard. Consulteu les nostres instruccions de condiments per obtenir més informació sobre això.

MANEIG

Tingueu precaució quan toqueu el mànec de la paella. El nostre innovador disseny de mànec es manté fresc durant més temps que altres en fonts de calor obertes com la cuina o la planxa, però finalment encara escalfarà. Si esteu cuinant en una font de calor tancada com un forn, una graella tancada o al foc, el mànec estarà calent i hauríeu d’utilitzar una protecció de mans adequada quan el manipuleu.


Hora de publicació: 10 d'abril de 2020