• Ürün hakkında banner

inci

Her seferinde doğru yapmak için bu pişirme ipuçlarını izleyin.

DAİMA ÖN ISITMA

Isıyı artırmadan veya herhangi bir yiyecek eklemeden önce tavanızı daima DÜŞÜK olarak 5-10 dakika önceden ısıtın. Tavanızın yeterince sıcak olup olmadığını test etmek için içine birkaç damla su damlatın. Su cızırdamalı ve dans etmelidir.

Tavanızı orta veya yüksek ateşte önceden ısıtmayın. Bu çok önemlidir ve sadece dökme demir için değil, diğer pişirme gereçleriniz için de geçerlidir. Sıcaklıktaki çok hızlı değişiklikler metalin bükülmesine neden olabilir. Düşük bir sıcaklık ayarıyla başlayın ve oradan devam edin.

Dökme demir tencerenizi önceden ısıtmak, yemeğinizin iyi ısıtılmış bir pişirme yüzeyine çarpmasını sağlayarak yapışmasını önler ve yapışmaz pişirmeye yardımcı olur.

İÇERİKLER ÖNEMLİDİR

İlk 6-10 aşçı için yeni bir tavada pişirirken biraz daha fazla yağ kullanmak isteyeceksiniz. Bu, daha güçlü bir baharat temeli oluşturmanıza yardımcı olacak ve baharatınız arttıkça yemeğinizin yapışmasını önleyecektir. Baharat tabanınızı oluşturduktan sonra, yapışmayı önlemek için çok az yağa ihtiyacınız olduğunu veya hiç yağın olmadığını göreceksiniz.

Şarap, domates sosu gibi asidik içerikler baharat açısından zordur ve baharatınız iyice yerleşene kadar kaçınılması en iyisidir. Popüler inanışın aksine pastırma, yeni bir tavada ilk önce pişirmek için korkunç bir seçimdir. Pastırma ve diğer tüm etler oldukça asidiktir ve baharatınızı giderir. Ancak, biraz baharat kaybederseniz endişelenmeyin, daha sonra kolayca rötuşlayabilirsiniz. Bununla ilgili daha fazla bilgi için baharat talimatlarımıza göz atın.

ELLEÇLEME

Tava sapına dokunurken dikkatli olun. Yenilikçi kulp tasarımımız, soba üstü veya ızgara gibi açık ısı kaynaklarında diğerlerinden daha uzun süre soğuk kalır, ancak yine de ısınır. Fırın, kapalı ızgara veya sıcak ateş gibi kapalı bir ısı kaynağında yemek pişiriyorsanız, sapınız sıcak olacaktır ve elinizi tutarken yeterli el korumasını kullanmanız gerekir.


Gönderme zamanı: Nisan-10-2020