• Banner om produkt

th

Følg disse madlavningstips for at få det rigtigt hver gang.

FORVARM ALTID

Forvarm altid din stegepande i 5-10 minutter på LAV, inden du øger varmen eller tilsætter mad. For at teste, om din stegepande er varm nok, skal du smutte et par dråber vand ind i den. Vandet skal sizse og danse.

Forvarm ikke din stegepande på medium eller høj varme. Dette er meget vigtigt og gælder ikke kun støbejern, men også dine andre køkkengrej. Meget hurtige temperaturændringer kan få metal til at kæde sig. Start ved en lav temperaturindstilling og gå derfra.

Foropvarmning af dit støbejerns køkkengrej vil også sikre, at din mad rammer en godt opvarmet madlavningsoverflade, som forhindrer den i at klæbe fast og hjælper med non-stick madlavning.

INGREDIENSER

Du vil gerne bruge lidt ekstra olie, når du laver mad i en ny stegepande til de første 6-10 kokke. Dette hjælper med at opbygge en stærkere base af krydderier og forhindre, at din mad sidder fast, når din krydderier bygger op. Når du har opbygget din krydderibase, finder du, at du har brug for lidt eller ingen olie for at forhindre klæbning.

Sure ingredienser som vin, tomatsauce er ru på krydderierne og undgås bedst, indtil din krydderier er veletableret. I modsætning til hvad mange tror, ​​er bacon et frygteligt valg at lave mad først i en ny stegepande. Bacon og alt andet kød er meget surt og fjerner krydderierne. Du skal dog ikke bekymre dig, hvis du mister noget krydderi, du kan nemt røre det op senere. Se vores krydderiinstruktioner for mere om dette.

HÅNDTERING

Vær forsigtig, når du rører ved stegepanden. Vores innovative håndtagdesign forbliver køligt længere end andre på åbne varmekilder som din komfur eller grill, men det bliver stadig til sidst. Hvis du laver mad i en lukket varmekilde som en ovn, en lukket grill eller over en varm ild, vil dit håndtag være varmt, og du skal bruge tilstrækkelig håndbeskyttelse, når du håndterer det.


Indlægstid: Apr-10-2020