• Banner despre produs

a

Urmați aceste sfaturi de gătit pentru a le rezolva de fiecare dată.

PREÎNCĂLZIȚI ÎNTOTDEAUNA

Încălziți întotdeauna tigaia timp de 5-10 minute la LOW înainte de a crește căldura sau de a adăuga alimente. Pentru a testa dacă tigaia este suficient de fierbinte, aruncați câteva picături de apă în ea. Apa ar trebui să sfârâie și să danseze.

Nu preîncălziți tigaia la foc mediu sau mare. Acest lucru este foarte important și se aplică nu numai fontei, ci și celorlalte ustensile de gătit. Modificările foarte rapide ale temperaturii pot determina deformarea metalului. Începeți la o temperatură scăzută și mergeți de acolo.

Preîncălzirea vaselor din fontă vă va asigura, de asemenea, că mâncarea atinge o suprafață de gătit bine încălzită, ceea ce împiedică lipirea și ajută la gătirea antiaderentă.

INGREDIENTE IMPORTANTE

Veți dori să folosiți puțin ulei suplimentar atunci când gătiți într-o tigaie nouă pentru primii 6-10 bucătari. Acest lucru vă va ajuta să construiți o bază mai puternică de condimente și să împiedicați mâncarea să se lipească pe măsură ce condimentul se acumulează. Odată ce ați construit baza de condimente, veți descoperi că veți avea nevoie de puțin sau deloc ulei pentru a preveni lipirea.

Ingredientele acide, cum ar fi vinul, sosul de roșii, sunt condimentate dur și sunt cel mai bine evitate până când condimentul dvs. este bine stabilit. Contrar credinței populare, slănina este o alegere teribilă de a găti mai întâi într-o tigaie nouă. Bacon și toate celelalte carne sunt foarte acide și vă vor îndepărta condimentele. Cu toate acestea, nu vă faceți griji dacă pierdeți un anumit condiment, îl puteți atinge cu ușurință mai târziu. Consultați instrucțiunile noastre de condimentare pentru mai multe despre acest lucru.

MANIPULARE

Aveți grijă când atingeți mânerul tigaiei. Designul nostru inovator al mânerului rămâne răcoros mai mult decât alții pe sursele de căldură deschise, cum ar fi aragazul sau grătarul, dar în cele din urmă se va încălzi. Dacă gătiți într-o sursă de căldură închisă, cum ar fi un cuptor, un grătar închis sau la foc aprins, mânerul dvs. va fi fierbinte și ar trebui să utilizați o protecție adecvată a mâinilor atunci când îl manipulați.


Ora postării: 10 aprilie 2020