• Banner o produkte

th

Postupujte podľa týchto tipov na varenie, aby ste to zakaždým napravili.

VŽDY PREHEAT

Pred zvýšením tepla alebo pridaním jedla vždy predohrejte svoju panvicu na 5-10 minút na NÍZKU. Otestujte, či je vaša panvica dostatočne horúca, vmiešajte do nej niekoľko kvapiek vody. Voda by mala prskať a tancovať.

Neohrievajte svoju panvicu na strednej alebo vysokej teplote. To je veľmi dôležité a platí nielen pre liatinu, ale aj pre váš ďalší riad. Veľmi rýchle zmeny teploty môžu spôsobiť zdeformovanie kovu. Začnite s nízkou teplotou a choďte odtiaľ.

Predhrievanie vášho liatinového riadu tiež zabezpečí, že vaše jedlo dopadne na dobre vyhrievanú varnú plochu, čo zabráni jeho prilepeniu, a pomôže pri nepriľnavom varení.

ZÁLEŽITOSTI NA ZLOŽKÁCH

Pri varení v novej panvici pre prvých 6 - 10 kuchárov budete chcieť použiť trochu oleja navyše. To pomôže vybudovať pevnejšiu základňu korenia a zabráni tomu, aby sa vaše jedlo prilepovalo pri vytváraní korenia. Akonáhle si vybudujete svoju korenistú základňu, zistíte, že budete potrebovať malý alebo žiadny olej, aby ste zabránili prilepeniu.

Kyslé prísady, ako je víno, paradajková omáčka, sú korenisté drsné a je lepšie sa im vyhnúť, kým nebude vaše korenie dobre známe. Napriek všeobecnej viere je slanina strašnou voľbou, keď sa najskôr pripraví na novej panvici. Slanina a všetky ostatné druhy mäsa sú vysoko kyslé a odstránia vaše korenie. Nerobte si však starosti, ak stratíte chuťové prísady, môžete to ľahko neskôr opraviť. Ak sa chcete dozvedieť viac, prečítajte si naše pokyny na korenie.

MANIPULÁCIA

Pri dotyku rukoväte panvice buďte opatrní. Náš inovatívny dizajn rukoväte zostane chladný dlhšie ako ostatné na otvorených zdrojoch tepla, ako sú kachle alebo gril, ale nakoniec sa bude stále horúci. Ak varíte v uzavretom zdroji tepla, ako je rúra, uzavretý gril alebo na horúcom ohni, bude vaša rukoväť horúca a pri manipulácii s ňou by ste mali používať primeranú ochranu rúk.


Čas zverejnenia: 10. apríla 2020