• Διαφήμιση σχετικά με το προϊόν

ου

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές μαγειρέματος για να το κάνετε σωστά κάθε φορά.

ΠΑΝΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Προθερμαίνετε πάντα το τηγάνι σας για 5-10 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία πριν από την αύξηση της θερμότητας ή την προσθήκη φαγητού. Για να ελέγξετε εάν το τηγάνι σας είναι αρκετά ζεστό, ρίξτε μερικές σταγόνες νερό σε αυτό. Το νερό πρέπει να χορεύει και να χορεύει.

Μην προθερμαίνετε το τηγάνι σας σε μέτρια ή υψηλή φωτιά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και ισχύει όχι μόνο για χυτοσίδηρο αλλά και για τα άλλα μαγειρικά σκεύη σας. Πολύ γρήγορες αλλαγές στη θερμοκρασία μπορεί να προκαλέσουν στρέβλωση μετάλλου. Ξεκινήστε από μια ρύθμιση χαμηλής θερμοκρασίας και πηγαίνετε από εκεί.

Η προθέρμανση του σκεύους από χυτοσίδηρο θα διασφαλίσει επίσης ότι το φαγητό σας χτυπά μια καλά θερμαινόμενη επιφάνεια μαγειρέματος, η οποία την αποτρέπει από το να κολλήσει και βοηθά στην αντικολλητική μαγειρική.

ΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

Θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε λίγο επιπλέον λάδι όταν μαγειρεύετε σε μια νέα κατσαρόλα για τους πρώτους 6-10 μάγειρες. Αυτό θα βοηθήσει στην οικοδόμηση μιας ισχυρότερης βάσης καρυκευμάτων και θα αποτρέψει το φαγητό σας να κολλήσει καθώς δημιουργείται το καρύκευμα. Μόλις δημιουργήσετε τη βάση καρυκεύματος, θα βρείτε ότι θα χρειαστείτε λίγο έως καθόλου λάδι για να αποφύγετε να κολλήσει.

Τα όξινα συστατικά όπως το κρασί, η σάλτσα ντομάτας είναι τραχιά στο καρύκευμα και αποφεύγονται καλύτερα έως ότου το καρύκευμα είναι καλά εδραιωμένο. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, το μπέικον είναι μια τρομερή επιλογή για να μαγειρέψετε πρώτα σε ένα νέο τηγάνι. Το μπέικον και όλα τα άλλα κρέατα είναι πολύ όξινο και θα αφαιρέσει το καρύκευμα. Ωστόσο, μην ανησυχείτε εάν χάσετε λίγο καρύκευμα, μπορείτε εύκολα να το αγγίξετε αργότερα. Ρίξτε μια ματιά στις οδηγίες καρυκεύματος για περισσότερα σχετικά με αυτό.

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ, Ή ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Να είστε προσεκτικοί όταν αγγίζετε τη λαβή του τηγανιού. Ο καινοτόμος σχεδιασμός της λαβής παραμένει δροσερός περισσότερο από άλλους σε ανοιχτές πηγές θερμότητας όπως η σόμπα ή η ψησταριά, αλλά τελικά θα ζεσταθεί. Εάν μαγειρεύετε σε κλειστή πηγή θερμότητας, όπως φούρνο, κλειστή σχάρα ή πάνω από μια καυτή φωτιά, η λαβή σας θα είναι ζεστή και θα πρέπει να χρησιμοποιείτε επαρκή προστασία των χεριών όταν το χειρίζεστε.


Ώρα μετά: 10 Απριλίου-2020