• Bänner toote kohta

th

Järgige neid toiduvalmistamise näpunäiteid, et see iga kord õige oleks.

EELKUUMA

Enne kuumuse suurendamist või toidu lisamist soojendage oma pannil alati 5-10 minutit madalal temperatuuril. Selleks, et kontrollida, kas teie pann on piisavalt kuum, nipsake sinna paar tilka vett. Vesi peaks sitsima ja tantsima.

Ärge eelsoojendage oma pannil keskmisel või kõrgel kuumusel. See on väga oluline ja kehtib mitte ainult malmi, vaid ka teiste kööginõude kohta. Väga kiired temperatuuri muutused võivad põhjustada metalli deformatsiooni. Alustage madalal temperatuuril ja minge sealt.

Malmist kööginõude eelsoojendamine tagab ka selle, et teie toit satub hästi kuumutatud küpsetuspinnale, mis takistab selle kleepumist ja aitab mittekleepuvat küpsetamist.

KOOSTISOSAD

Esimeste 6–10 kokkade jaoks uues pannil küpsetades võiksite kasutada veidi ekstra õli. See aitab luua tugevama maitseainepõhja ja vältida toiduainete kleepumist, kui maitseaine kasvab. Kui olete oma maitseainebaasi üles ehitanud, leiate, et kleepumise vältimiseks vajate õli vähe või üldse mitte.

Happelised koostisosad, nagu vein, tomatikaste, on maitsestamisel karmid ja neid on kõige parem vältida, kuni teie maitseaine on hästi välja kujunenud. Vastupidiselt levinud arvamusele on peekon kohutav valik kõigepealt uues pannis küpsetada. Peekon ja kõik muud lihad on väga happelised ja eemaldavad teie maitseained. Kuid ärge muretsege, kui mõne maitseaine kaotate, saate seda hiljem hõlpsalt puudutada. Selle kohta leiate lisateavet meie maitsestamisjuhistest.

KÄITLEMINE

Pange pannil käepidet puudutades ettevaatlik. Meie uuenduslik käepidemekujundus püsib kauem jahedana kui teistel avatud soojusallikatel, nagu teie pliidiplaat või grill, kuid lõpuks kuumeneb see siiski. Kui teete süüa suletud soojusallikas nagu ahi, suletud grill või kuuma tulega, on teie käepide kuum ja selle käsitsemisel peaksite kasutama piisavat käekaitset.


Postituse aeg: aprill-10-2020