• Banner om produkt

th

Følg disse matlagingstipsene for å få det riktig hver gang.

FORVARM ALTID

Forvarm alltid stekepannen din i 5-10 minutter på LAVT før du øker varmen eller tilsetter noe mat. For å teste om stekepannen din er varm nok, flikk noen dråper vann inn i den. Vannet skal sise og danse.

Ikke forvarm stekepannen på middels eller høy varme. Dette er veldig viktig og gjelder ikke bare støpejern, men også andre kokekar. Svært raske temperaturendringer kan føre til at metall forvrenger seg. Start ved lav temperatur og gå derfra.

Forvarming av kokekar av støpejern vil også sørge for at maten din treffer en godt oppvarmet kokeplate, som forhindrer at den kleber seg og hjelper til med matlaging.

BESTANDDELER SAKER

Du vil bruke litt ekstra olje når du lager mat i en ny stekepanne for de første 6-10 kokkene. Dette vil bidra til å bygge en sterkere base av krydder og forhindre at maten stikker etter hvert som krydderet ditt bygger opp. Når du har bygd opp krydderbasen din, vil du oppdage at du trenger lite eller ingen olje for å forhindre at det sitter fast.

Sure ingredienser som vin, tomatsaus er grove på krydderet og unngås best til krydderet ditt er godt etablert. I motsetning til hva mange tror, ​​er bacon et forferdelig valg å lage mat først i en ny stekepanne. Bacon og alt annet kjøtt er veldig surt og fjerner krydderet ditt. Men ikke bekymre deg hvis du mister litt krydder, du kan enkelt røre det opp senere. Sjekk ut krydderinstruksjonene våre for mer om dette.

HÅNDTERING

Vær forsiktig når du berører stekepannen. Vårt innovative håndtakdesign holder seg kjølig lenger enn andre på åpne varmekilder som komfyrtoppen eller grillen, men det blir fortsatt varmt etter hvert. Hvis du lager mat i en lukket varmekilde som en ovn, en lukket grill eller over en varm ild, vil håndtaket ditt være varmt, og du bør bruke tilstrekkelig håndbeskyttelse når du håndterer det.


Innleggstid: Apr-10-2020