• Banneri tuotteesta

th

Seuraa näitä ruoanlaittovinkkejä saadaksesi sen oikein joka kerta.

AINA Esilämmitä

Esilämmitä paistinpannu aina 5-10 minuuttia LOW-tilassa, ennen kuin lisäät lämpöä tai lisäät ruokaa. Testaa, onko paistinpannu tarpeeksi kuuma, pyyhkäisemällä siihen muutama tippa vettä. Veden pitäisi viristä ja tanssia.

Älä esilämmitä paistinpannua keskilämmöllä tai korkealla lämmöllä. Tämä on erittäin tärkeää ja pätee paitsi valurautaan myös muihin astioihin. Hyvin nopeat lämpötilan muutokset voivat aiheuttaa metallin loimutusta. Aloita matalasta lämpötilasta ja siirry sieltä.

Valurautisten astioiden esilämmitys varmistaa myös, että ruokasi osuu hyvin lämmitettyyn keittotasoon, mikä estää sitä tarttumasta ja auttaa tarttumattomassa ruoanlaitossa.

AINESOSAT

Haluat käyttää vähän ylimääräistä öljyä, kun ruoanlaitto uudessa paistinpannussa ensimmäisille 6-10 kokille. Tämä auttaa luomaan vahvemman maustepohjan ja estämään ruokaa tarttumasta mausteen kasvaessa. Kun olet rakentanut maustepohjan, huomaat, että tarvitset vähän tai ei lainkaan öljyä tarttumisen estämiseksi.

Happamat ainesosat, kuten viini, tomaattikastike, ovat karkeita mausteille ja niitä on parasta välttää, kunnes maustesi ovat vakiintuneet. Toisin kuin yleisesti uskotaan, pekoni on kauhea valinta kokata ensin uudessa paistinpannussa. Pekoni ja kaikki muut lihat ovat erittäin happamia ja poistavat maustesi. Älä kuitenkaan huoli, jos menetät maustetta, voit helposti koskettaa sitä myöhemmin. Katso lisää maustamisohjeistamme.

KÄSITTELY

Ole varovainen, kun kosketat paistinpannun kahvaa. Innovatiivinen kahvamallimme pysyy viileänä kauemmin kuin muut avoimissa lämmönlähteissä, kuten liesi tai grilli, mutta se silti kuumenee lopulta. Jos ruoanlaitto suljetussa lämmönlähteessä, kuten uunissa, suljetussa grillissä tai kuumassa tulessa, kahva on kuuma ja sinun on käytettävä riittävää käsisuojaa käsitellessäsi sitä.


Lähetysaika: 10.4.2020