• Reklaminė antraštė apie produktą

tūkst

Vykdykite šiuos maisto gaminimo patarimus, kad kaskart tai būtų teisinga.

VISADA ŠILDYKITE

Visada pašildykite keptuvę 5–10 minučių „LOW“, prieš padidindami šilumą ar pridėdami maisto. Norėdami patikrinti, ar jūsų keptuvė yra pakankamai karšta, į ją įlašinkite kelis lašus vandens. Vanduo turėtų šnypšti ir šokti.

Nešildykite keptuvės ant vidutinės ar didelės ugnies. Tai labai svarbu ir taikoma ne tik ketui, bet ir kitiems jūsų indams. Labai greitai pasikeitus temperatūrai metalas gali deformuotis. Pradėkite nuo žemos temperatūros nustatymo ir eikite iš ten.

Įkaitinus ketaus indus, jūs taip pat užtikrinsite, kad jūsų maistas patektų į gerai įkaitusį kepimo paviršių, kuris neleistų jam lipti ir padėtų ruošti nelipnius.

SUDEDAMOSIOS DALYS

Pirmuosius 6–10 virėjų ruošdami maistą naujoje keptuvėje, norėsite naudoti šiek tiek papildomo aliejaus. Tai padės sukurti tvirtesnę pagardų bazę ir neleis maistui prilipti prieskoniams kaupiantis. Kai sukursite savo prieskonių bazę, pamatysite, kad jums reikės mažai aliejaus, kad jo neliktų.

Rūgštūs ingredientai, tokie kaip vynas, pomidorų padažas, yra prieskonių grubūs, todėl jų geriausia vengti, kol jūsų prieskoniai gerai įsitvirtins. Priešingai nei manoma, bekonas yra baisus pasirinkimas gaminti pirmiausia naujoje keptuvėje. Šoninė ir visa kita mėsa yra labai rūgšti ir pašalins jūsų prieskonius. Tačiau nesijaudinkite, jei prarasite prieskonius, vėliau galėsite lengvai juos paliesti. Peržiūrėkite mūsų prieskonių instrukcijas, kad sužinotumėte daugiau apie tai.

Tvarkymas

Būkite atsargūs liesdami keptuvės rankeną. Mūsų novatoriškas rankenų dizainas ilgiau nei kiti veikia atviruose šilumos šaltiniuose, pavyzdžiui, jūsų viryklės viryklėje ar grilyje, tačiau galų gale jis vis tiek įkais. Jei gaminate maistą uždarame šilumos šaltinyje, pvz., Orkaitėje, uždaroje grotelėje ar ant kaitrios ugnies, jūsų rankena bus karšta, o dirbdami turėtumėte naudoti tinkamą rankų apsaugą.


Skelbimo laikas: 2020 m. Balandžio 10 d