• Banner a termékről

th

Kövesse ezeket a főzési tippeket, hogy minden alkalommal megfelelő legyen.

MINDIG ELŐMELEGÍTENI

Mindig melegítse elő a serpenyőt 5-10 percig LOW-on, mielőtt növeli a hőt vagy bármilyen ételt ad hozzá. Annak teszteléséhez, hogy a serpenyője elég meleg-e, pöccintsen bele néhány csepp vizet. A víznek fortyognia és táncolnia kell.

Ne melegítse elő serpenyőjét közepes vagy magas hőfokon. Ez nagyon fontos, és nemcsak az öntöttvasra vonatkozik, hanem a többi edényre is. A hőmérséklet nagyon gyors változása a fém deformálódását okozhatja. Kezdje alacsony hőmérsékleten, és menjen onnan.

Az öntöttvas edények előmelegítésével biztosíthatja azt is, hogy étele jól felmelegedett főzőfelületre kerüljön, ami megakadályozza annak tapadását és elősegíti a tapadásmentes főzést.

ÖSSZETEVŐK

Érdemes egy kis extra olajat használni, amikor új serpenyőben főz az első 6-10 szakács számára. Ez elősegíti az erősebb fűszerbázis kiépítését, és megakadályozza, hogy ételei ragaszkodjanak a fűszerezés építésekor. Miután felépítette a fűszerbázist, rájön, hogy kevés vagy egyáltalán nem lesz olajra szüksége a tapadás megelőzésére.

Az olyan savas összetevők, mint a bor, a paradicsomszósz, durvaak a fűszerezésben, és a legjobb elkerülni őket, amíg a fűszerezésük jól meg nem állapodik. A közhiedelemmel ellentétben a szalonna szörnyű választás az első főzéshez egy új serpenyőben. A szalonna és minden más hús erősen savas és eltávolítja az ízesítőt. Azonban ne aggódjon, ha elveszít valamilyen fűszert, később könnyedén megérintheti. További információkért olvassa el a fűszerezésre vonatkozó útmutatónkat.

KEZELÉSE

Vigyázzon, amikor megérinti a serpenyő fogantyúját. Innovatív fogantyúk kialakítása hosszabb ideig marad hűvös, mint mások a nyílt hőforrásokon, például a kályha tetején vagy a grillen, de végül mégis felmelegszik. Ha zárt hőforrásban főz, mint sütő, zárt grill vagy forró tűz felett, a fogantyúja forró lesz, és megfelelő kézvédelmet kell használnia a kezelés során.


Feladás ideje: 2020. ápr-10