• Reklāmkarogs par produktu

th

Izpildiet šos ēdiena gatavošanas padomus, lai to izdarītu pareizi katru reizi.

VIENMĒR PĀRKURST

Vienmēr uzkarsējiet pannu 5–10 minūtes zemā temperatūrā, pirms paaugstināt siltumu vai pievienot kādu ēdienu. Lai pārbaudītu, vai jūsu kastrolītis ir pietiekami karsts, uzvelciet tajā dažus pilienus ūdens. Ūdenim vajadzētu čīkstēt un dejot.

Nesildiet savu pannu uz vidējas vai lielas uguns. Tas ir ļoti svarīgi, un tas attiecas ne tikai uz čugunu, bet arī uz citiem jūsu virtuves piederumiem. Ļoti straujas temperatūras izmaiņas var izraisīt metāla deformāciju. Sāciet ar zemas temperatūras iestatījumu un dodieties no turienes.

Čuguna trauku uzsildīšana arī nodrošinās, ka jūsu ēdiens nokļūst labi sasildītā vārīšanas virsmā, kas novērš tā pielipšanu un palīdz gatavot nelipīgu.

SASTĀVDAĻAS

Gatavojot jaunu pannu pirmajiem 6-10 pavāriem, jūs vēlaties izmantot nedaudz papildu eļļas. Tas palīdzēs izveidot spēcīgāku garšvielu bāzi un novērsīs jūsu ēdiena pielipšanu, kamēr jūsu garšvielas veidojas. Kad esat izveidojis savu garšvielu bāzi, jūs atradīsit, ka eļļa būs vajadzīga maz vai bez tās, lai novērstu pielipšanu.

Skābās sastāvdaļas, piemēram, vīns, tomātu mērce, garšvielās ir raupjas, un no tām labāk izvairīties, līdz jūsu garšvielas ir labi izveidotas. Pretēji izplatītajam uzskatam, bekons ir briesmīga izvēle gatavot vispirms jaunā pannā. Speķis un visa pārējā gaļa ir ļoti skāba un noņem jūsu garšvielas. Tomēr neuztraucieties, ja zaudējat kādu garšvielu, vēlāk to varat viegli pieskarties. Lai uzzinātu vairāk, skatiet mūsu garšvielu instrukcijas.

RĪCĪBA

Piesardzīgi pieskarieties pannas rokturim. Mūsu novatoriskais roktura dizains paliek atvērts ilgāk nekā citi uz atvērtiem siltuma avotiem, piemēram, jūsu plīts virsma vai grils, taču galu galā tas joprojām sakarst. Ja jūs gatavojat ēdienu slēgtā siltuma avotā, piemēram, cepeškrāsnī, slēgtā grilā vai karstā ugunī, jūsu rokturis būs karsts, un, rīkojoties ar to, jums vajadzētu izmantot atbilstošu roku aizsardzību.


Izlikšanas laiks: aprīlis-10-2020