• Banner o produktu

th

Postupujte podle těchto tipů na vaření a pokaždé to napravte.

VŽDY PŘEDEHŘÁT

Před zvýšením tepla nebo přidáním jakéhokoli jídla vždy předehřejte svou pánvi na 5-10 minut na NÍZKO. Chcete-li otestovat, zda je vaše pánev dostatečně horká, promíchejte do ní několik kapek vody. Voda by měla prskat a tančit.

Nepředehřívejte svou pánev na střední nebo vysokou teplotu. To je velmi důležité a vztahuje se to nejen na litinu, ale také na vaše ostatní nádobí. Velmi rychlé změny teploty mohou způsobit pokřivení kovu. Začněte s nastavením nízké teploty a pokračujte odtud.

Předehřátím litinového nádobí také zajistíte, že vaše jídlo narazí na dobře vyhřátou varnou plochu, což mu zabrání v lepení, a pomůže vám při nepřilnavém vaření.

ZÁLEŽITOSTI NA SLOŽKÁCH

Při vaření v nové pánvi pro prvních 6–10 kuchařů budete chtít použít trochu oleje navíc. To vám pomůže vybudovat silnější základ koření a zabráníte tomu, aby se vaše jídlo lepilo, jak se vaše koření buduje. Jakmile si vytvoříte svou kořenicí základnu, zjistíte, že budete potřebovat jen málo nebo žádný olej, abyste zabránili ulpívání.

Kyselé přísady, jako je víno, rajčatová omáčka, jsou na koření drsné a nejlépe se jim vyhněte, dokud nebude koření dobře zavedené. Na rozdíl od všeobecného přesvědčení je slanina strašnou volbou vařit nejprve na nové pánvi. Slanina a všechna ostatní masa jsou vysoce kyselá a odstraní vaše koření. Nebojte se však, pokud ztratíte nějaké koření, můžete to později snadno napravit. Další informace najdete v našich pokynech pro koření.

ZACHÁZENÍ

Při dotyku rukojeti pánve buďte opatrní. Náš inovativní design rukojeti zůstane na otevřených zdrojích tepla, jako je vařič nebo gril, déle chladný než ostatní, ale nakonec se nakonec zahřeje. Pokud vaříte v uzavřeném zdroji tepla, jako je trouba, uzavřený gril nebo na horkém ohni, bude vaše rukojeť horká a při manipulaci s ní byste měli používat odpovídající ochranu rukou.


Čas zveřejnění: duben-10-2020