• Банер про товар

го

Дотримуйтесь цих порад щодо приготування їжі, щоб кожного разу все правильно робити.

ЗАВЖДИ ПЕРЕГРІВСЯ

Завжди попередньо розігрівайте сковороду протягом 5-10 хвилин НИЗКИМ, перш ніж збільшувати температуру або додавати їжу. Щоб перевірити, чи достатньо гаряча ваша сковорода, капніть у неї кілька крапель води. Вода повинна шипіти і танцювати.

Не розігрівайте сковороду на середньому або сильному вогні. Це дуже важливо і стосується не лише чавуну, але й іншого посуду. Дуже швидкі зміни температури можуть призвести до деформації металу. Почніть з низької температури і йдіть звідти.

Попередній розігрів посуду з чавуну також забезпечить потрапляння вашої їжі на добре нагріту варильну поверхню, що запобігає злипанню та сприяє приготуванню з антипригарним покриттям.

ІНГРЕДІЄНТИ МАТЕРІАЛЬНІ

Вам доведеться використовувати трохи додаткової олії під час приготування їжі в новій сковороді для перших 6-10 кулінарів. Це допоможе створити міцнішу основу приправи та запобіжить злипанню їжі в міру нарощування приправи. Після того, як ви створили свою приправну базу, ви виявите, що вам не потрібно буде майже ніякої олії, щоб запобігти злипанню.

Кислі інгредієнти, такі як вино, томатний соус, погано підходять для приправи, і їх краще уникати, поки ваша приправа не буде добре встановлена. Всупереч поширеній думці, бекон - це жахливий вибір, який готують спочатку в новій сковороді. Бекон та все інше м’ясо є висококислим і прибере вашу приправу. Однак не хвилюйтеся, якщо ви втратите трохи приправи, ви можете легко її торкнутися пізніше. Докладніше про це див. У наших інструкціях щодо приправи.

ОБРОБКА

Будьте обережні, торкаючись ручки сотейника. Наша інноваційна конструкція рукоятки залишається прохолодною довше, ніж інші, на відкритих джерелах тепла, таких як плита або мангал, але з часом вона все одно нагріється. Якщо ви готуєте їжу в закритому джерелі тепла, як духовка, закрита решітка або на гарячому вогні, ваша ручка буде гарячою, і ви повинні використовувати належний захист рук при роботі з нею.


Час публікації: квітень-10-2020